- 1 Ağustos 2009
- 46.737
- 49.035
- 4.708
Oğuzla aranız niye bozukO ne demek lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuzla aranız niye bozukO ne demek lan
Seni ilgilendirmezOğuzla aranız niye bozuk
ikinizi barıştırmak için cantık organizasyonu yapcam benden haber bekleyinSeni ilgilendirmez
O ne demek lan
Cantığı inci pidede ısmarlayacaksın bende gelirimikinizi barıştırmak için cantık organizasyonu yapcam benden haber bekleyin
Ben yalnız top kaybından bahsetmiyorum, doğru noktaya atması gereken zamanda pas atmamasından bahsediyorumkatılmıyorum. sallai o sayede hem sanenin top kaybı sayısını azaltıyor hem de hücuma yerleşmemizi sağlıyor. ayrıca takımda saatli bombaya benzetilecek son topçu sallai çünkü en istikrarlı topçumuz sezon başından beri
tamam işte bahsettiğin senaryo direk top kaybı. saneyi bizim takımın algılaması için biraz zamana ihtiyacı var. sallai ile o şekilde hızlı paslaşmaları intihar olur bizim için direk top kaybı 2 topçumuz ilerde kalır sürekli. ,Ben yalnız top kaybından bahsetmiyorum, doğru noktaya atması gereken zamanda pas atmamasından bahsediyorum
Saatli bombadan kastımda, yani eğri oturup doğru konuşalım 2-3 maça bir net kırmızılık hareket yapabiliyor.
demişim ki ; "Sane'ye dönmesi gerekiyor, tabi dönüp olduğu yerde çakılı kalmayacak fake koşuya başlayacak ya da 2. ver-kaç olabilitesini düşünerek hareket etmesi lazım. O zaman güzel uyum sağlanır. Lig'in ilk yarısı Yunus ile bu problemleri yaşıyordu, Yunus biraz daha alıştı stiline."
"Sallai'nin özelinde, dün güzel maç çıkardı sürekli böyle özverili oynasa bambaşka seviye bir bek yaratacağız ama saatli bomba gibi her an herşeyi yapabiliyor" Yani burada yanlış anlaşılmaya uygun bir cümle kurmuşum aslında kast ettiğim her an kırmızı görme potansiyeline bazen yakın olmasından bahsediyorum.