#10 Leroy Sané

Citynin kocası geliyor.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katılmıyorum. sallai o sayede hem sanenin top kaybı sayısını azaltıyor hem de hücuma yerleşmemizi sağlıyor. ayrıca takımda saatli bombaya benzetilecek son topçu sallai çünkü en istikrarlı topçumuz sezon başından beri
Ben yalnız top kaybından bahsetmiyorum, doğru noktaya atması gereken zamanda pas atmamasından bahsediyorum
Saatli bombadan kastımda, yani eğri oturup doğru konuşalım 2-3 maça bir net kırmızılık hareket yapabiliyor.

demişim ki ; "Sane'ye dönmesi gerekiyor, tabi dönüp olduğu yerde çakılı kalmayacak fake koşuya başlayacak ya da 2. ver-kaç olabilitesini düşünerek hareket etmesi lazım. O zaman güzel uyum sağlanır. Lig'in ilk yarısı Yunus ile bu problemleri yaşıyordu, Yunus biraz daha alıştı stiline."

"Sallai'nin özelinde, dün güzel maç çıkardı sürekli böyle özverili oynasa bambaşka seviye bir bek yaratacağız ama saatli bomba gibi her an herşeyi yapabiliyor" Yani burada yanlış anlaşılmaya uygun bir cümle kurmuşum aslında kast ettiğim her an kırmızı görme potansiyeline bazen yakın olmasından bahsediyorum.

Ben yalnız top kaybından bahsetmiyorum, doğru noktaya atması gereken zamanda pas atmamasından bahsediyorum
Saatli bombadan kastımda, yani eğri oturup doğru konuşalım 2-3 maça bir net kırmızılık hareket yapabiliyor.

demişim ki ; "Sane'ye dönmesi gerekiyor, tabi dönüp olduğu yerde çakılı kalmayacak fake koşuya başlayacak ya da 2. ver-kaç olabilitesini düşünerek hareket etmesi lazım. O zaman güzel uyum sağlanır. Lig'in ilk yarısı Yunus ile bu problemleri yaşıyordu, Yunus biraz daha alıştı stiline."

"Sallai'nin özelinde, dün güzel maç çıkardı sürekli böyle özverili oynasa bambaşka seviye bir bek yaratacağız ama saatli bomba gibi her an herşeyi yapabiliyor" Yani burada yanlış anlaşılmaya uygun bir cümle kurmuşum aslında kast ettiğim her an kırmızı görme potansiyeline bazen yakın olmasından bahsediyorum.
tamam işte bahsettiğin senaryo direk top kaybı. saneyi bizim takımın algılaması için biraz zamana ihtiyacı var. sallai ile o şekilde hızlı paslaşmaları intihar olur bizim için direk top kaybı 2 topçumuz ilerde kalır sürekli. ,

nasıl her an her şeyi yapabiliyor? adam pas hatası yapmıyor inanılmaz mücadeleci her zaman fit ve konsantre topsuz koşuları çok iyi topla kötü değil. yaptığı sert müdaheleler bizim gibi kontra kesmek için adam indirmeyen prenses topçu dolu takımda inanılmaz ihtiyacımız olan şeyler. sallai olmasa başka biri o sert rolü üstlenmek zorunda başkası da onun kadar iyi yapamaz oyun içinde sertliği. Oyun içindeki sertlik ile gaddar müdaheleleri karıştırıyorsun.

Sallaiyi çıkar yerine ashraf hakimiyi koy bizim takıma daha fazla katkı vermez çünkü sallai ihtiyacımız olan şeyleri veriyor.

OB nin iğrenç antrenman ve bol bol izinlerinden etkilenmemiş yegane isim. O da şimdilik.

Valla bugun şunu anladım izlerken şuan en büyük takımlarda oynayacak seviyeye sahip tek oyuncumuz kendisi bence, osimhen de dahil. Sane bugun hala bayern ya da city forması giyiyor olsa gram sırıtmazdı.

bilek gittiyse biz bittik
takımda osimhen dışında bi GS yüzyılı topçusu var o da kendisi

abi herif sakat sakat oynuyor
rezalet
geçen sene de ajax maçında yunusta yaşadık

ne gerek var ya
tek ayakla oynayan sane sayesinde mi yencez cityi
abi ya

Geri
Üst Alt