#10 Leroy Sané

Yaw adamın kademesine girdikleri an bitiyor. Futbolcu belki çözemez ama çözmesi gereken hoca. Ulan etrafında 3 kişi var yani kaleciyi saymazsan 7 juveliye 9 Gsli boşta.
Sonra takım çalışmıyor deyince Kemerburgaz'da mısın diyorlar.
Takımda ne ezber var ne alışkanlık.
Disiplin koca bir SIFIR
2 oyun aklımız da fiziken rezil olduğu için onları da kullanamıyoruz sonra sahada birbirleriyle uyumsuz 10 oyuncu koşturuyor.
10 kişilik takıma atak yapmıyorken kaç defa hızlı atak verdik unuttum. Birkaçını da Osimhen engelledi.

Bir maçta çıkıp şov yapar sonra yine 3 maç sıvar. Olmaz böyle istikrarsız topçuyla. Taç kenarında top oynuyor ziyech gibi

Osimhen dısında Sakatlanan her adam kamile dönüp geliyor ana avrat söverim bıraktigimiz gibi bulmazsak demistim. Sonuç ortada ne donuyor birader bu takımın sağlık heyetinde ya

Osimhen dısında Sakatlanan her adam kamile dönüp geliyor ana avrat söverim bıraktigimiz gibi bulmazsak demistim. Sonuç ortada ne donuyor birader bu takımın sağlık heyetinde ya
Bu biraz da Sane'den kaynaklı. Çok geç toparlamıştı performansını zaten, sakatlanınca ritmini kaybetti. Şaşırmadım.

Bu halde dünya kupası kadrosuna da giremez. Hayatımda gördüğüm en laubali topçulardan biri

Hız ve dribbling özellikleri bakımından takımdaki en kaliteli oyuncu, bu tür oyunculara çok ihtiyacımız oluyor . Ancak bir o kadar da umursamaz tavırları var. Sahadaki vücut dili sanki zorla oynatıyorlar gibi çoğu maçta . Böyle olunca da taraftar haklı olarak eleştiriyor

Bu takimin bayern olmadigini idrak etmesi lazim. Her sey tik tik tik olmuyor. Biraz daha efor lazim.

Toparlayacaktır. Olur böyle düşüşler. Hemen arap yarım adasına göndermişsiniz mis gibi topçuyu.

Dün maçı izlerken tek taraflı fesihi bile düşündüm hatta yanımdakilere dile getirdim. Ligi kaybettirir bu adam.

Hemen öldürmeyin be kardeşim. Bizim taraftar için 1 gün önce kral, şimdi çöp olabiliyor bazı oyuncular. Bu kadar radikal olmaya gerek yok. Çok kötüydü, sakatlıktan baya kötü döndü ama öncesinde akıyordu bu adam.

Sane sakatlık sonrası dönüşlerde sıkıntı yaşıyor form tutması zaman alıyor.

Sürekli top kaybetmekten utanmıyorda , herhangi bir sıkılması bunalmasıda yok.Ne kadar dayanılır buna inanın anlamıyorum.
Düzenli top kaybediyor kendileri.

Geri
Üst Alt