#10 Leroy Sané

dün buna ilk kez sövdüm sonradan oyuna giriyorsun umursamaz bir tavir. sene sonu yol

Bu adam kötü oynasa da üstüne çullansak diye bekleyen bi ekip var.
Sevgili Mert öyle düşünme ,bence yanılıyorsun .Burada kimse hiçbir oyuncunun kötü olmasını istemez / istememeli.Ama F/P olarak bu maçlarda biraz güç katmasını bekliyor oyuncunun.Alınan her topu baltalaması gerçekten çok can sıkıyor.Umarım toparlanır ve faydası olur.Tek isteğimiz bu.

Sevgili Mert öyle düşünme ,bence yanılıyorsun .Burada kimse hiçbir oyuncunun kötü olmasını istemez / istememeli.Ama F/P olarak bu maçlarda biraz güç katmasını bekliyor oyuncunun.Alınan her topu baltalaması gerçekten çok can sıkıyor.Umarım toparlanır ve faydası olur.Tek isteğimiz bu.
Yav adam 4 haftalık sakatlıktan döndü aynı hafta içinde ikinci maçına çıktı. Sezon başındaki garip garip yorumları da biliyoruz o yorumlar sakatlanana kadar geçen sürede inlerine girmişti, sakatlık dönüşü yine ortaya çıktılar. "kimse hiçbir oyuncunun kötü olmasını istemez" kısmından çok emin değilim, "benim dediğim doğru çıksın" kafasında çok insan var.

Yav adam 4 haftalık sakatlıktan döndü aynı hafta içinde ikinci maçına çıktı. Sezon başındaki garip garip yorumları da biliyoruz o yorumlar sakatlanana kadar geçen sürede inlerine girmişti, sakatlık dönüşü yine ortaya çıktılar. "kimse hiçbir oyuncunun kötü olmasını istemez" kısmından çok emin değilim, "benim dediğim doğru çıksın" kafasında çok insan var.
O zaman şöyle düşün , adama 10 milyonluk adam gözüyle bakıldığı için eleştirilerin dozu biraz daha fazla oluyor diyelim.Hiçbir oyuncu sakatlanmasın .Eğer hala sakatlıktan esintiler var ise oynatılmamalı.Sahaya çıkan her oyuncu yüreğini ortaya koyacak/koymalı.Birde böyle bak istersen.Düne dair aldığı topların tümünü baltalaması beni rahatsız etti.Seni etmediyse sözüm yok.Saygı duyarım.

O zaman şöyle düşün , adama 10 milyonluk adam gözüyle bakıldığı için eleştirilerin dozu biraz daha fazla oluyor diyelim.Hiçbir oyuncu sakatlanmasın .Eğer hala sakatlıktan esintiler var ise oynatılmamalı.Sahaya çıkan her oyuncu yüreğini ortaya koyacak/koymalı.Birde böyle bak istersen.Düne dair aldığı topların tümünü baltalaması beni rahatsız etti.Seni etmediyse sözüm yok.Saygı duyarım.
Etmiş ki "Bu adam kötü oynasa da..." diye başlamışım sözüme değil mi? Ayrıca 45 kere topla buluşup 13 top kaybı yapmış Sane; Osimhen'in 39/14 bu oran, Barış'ta 50/17. Takımda iyi olan hiç kimse yokken bu yorumlar abartı.

Sezon bitmeden tekrar formunu bulsa bari. Bu hali hic cekilmiyor.

Etmiş ki "Bu adam kötü oynasa da..." diye başlamışım sözüme değil mi? Ayrıca 45 kere topla buluşup 13 top kaybı yapmış Sane; Osimhen'in 39/14 bu oran, Barış'ta 50/17. Takımda iyi olan hiç kimse yokken bu yorumlar abartı.
Yalnız Barış ve Oshimen 120 dakika oynadılar.

Yalnız Barış ve Oshimen 120 dakika oynadılar.
Evet bu daha kötü ya :D Daha az süre oynamasına rağmen en az onlar kadar topla buluşmuş, saklanmamış, kaçmamış adam. Aldığı topların da 1/3'ünü kötü kullanmış.

Bu adam bu kadar gamsız değildi 2 maçtır acayip gamsız takılıyor Dünya umurunda değil.

Lang transferi sonrası yedeğe düştü kafa olarak ve buradan çıkamıyor.

Derhal sorumluluk alması lazım. Mücadele etmemesi kabul edilemez.

12 Milyon Euro maaş alıp ruh gibi gezemezsin.

Tottenham veya Liverpool'a karsi sansimiz olacaksa bu adam sayesinde olacak. Acil ilk 11. Barisin mucadelesi guzel ama bu isler son 16'da iq'suz olmuyor.

Lang - Ilkay - Sane

ilkay'a da kim rica ediyorsa son salvonu yap kardesim, kondisyonunu geri bul ve bu takima liderlik yap.

Afedersin aptalca hareketleri yüzünden bu eleştirileri alıyor bence, dünkü top kayıplarından sonra vücut diline ve hareketlerine bakarsan normal olmadığını bence net görürsün. Kaptırdığı topların peşinden bile koşmadı.

İleri üçlünün sağında, ceza sahası köşesinde, RW/RF oynaması gerekirken (ki Bayern'de sürekli oradaydı),

Nedense bizde sürekli 4lü ortasaha sağ kanadı oynayıp RM'de topu alıyor, buradan alır giderim diye düşünüyor herhalde ama sürekli kaybediyor.

Diğer kanatta ise tamamen farklı bir anlayış var. Bunu böyle asimetrik bir dizilişle çözmeye çalışıyoruz fakat gelen geçen çapraz pas atarak kolayca boşluk yakalayabiliyor..

Arkasında Sallai var diye hoca mı yollamıyor bilmiyorum ama Boey oynarken bunu yapması çok yersiz..

ab55GOpac2.webp

Şu haliyle Yunus bundan 10 gömlek üstün. Bayılıyoruz bitik adamlara milyonları bayılmaya. Sahada bu arkadaş patır patır bırakırken Yunusun oyuna girmemek istemesini anlarım.

Şu haliyle Yunus bundan 10 gömlek üstün. Bayılıyoruz bitik adamlara milyonları bayılmaya. Sahada bu arkadaş patır patır bırakırken Yunusun oyuna girmemek istemesini anlarım.
City maçı bittiğinde genel kanı olarak sezonun en iyi 3 oyuncusundan biri olarak gösteriliyordu. Böyle birine "Bayılıyoruz bitik adamlara milyonları bayılmaya" demek doğru değil. Bu takımda kimse sakatlıktan iyi dönemiyor. Eleştirinin hedefi orası olmalı.

Bunu aldigimizda agir sovmustum
Begenmedigim topcu
Da adam sakat mi ne bu hal yani bu kadarda kotu bir adam degildi bu

Geri
Üst Alt