#10 Leroy Sané

1772116002217.webp

bi denesek mi şifa ustam

Dünya kupasını soyluyor her fırsatta yani seçilmek icin mecbur kasmak zorunda leroy bey

Sane'nin önümüzdeki sezonki performansı da bu sezondan farklı olmayacaktır. Kariyeri boyunca belki 1-2 sezon haricinde böyle oynayan bir oyuncu oldu. Bayern ve City'de de mi, evet abi oralarda da.

Sezon içerisinde zaman zaman çılgın atar, zaman zaman düşer. Bu nedenle Almanya'da da özellikle sıkla eleştiri alıyordu. Kendisini yakından takip eden Orhan Uluca gibi yorumcular da bu konudan bahsetmişti sezon başında.

Özetle Sane yok umursamıyor, yok bilmem ne gibi yorumlar doğru değil bence. Seneye de takımda kalacaktır, özellikle iyi oynadığında bir nevi Messi efekti yaratıyor adam. Ama iyi olmadığı dönemlerde kendisini ikame edebilecek genç bir oyuncu bulursak iyi olur.

Bu maçla birlikte yükselişe geçmesi lazım, şampiyonluk maçları artık maç çözecek teknik adam ihtiyacımız tavan yapacak.

Bugun 2 skor katkısı yapmazsa siliyorum kendisini

Sprinter teknik bir futbolcu. Ancak şu ana kadar garry rodrigues kadar bile katkı alamadik malesef. Yıllarca ulan hayvan gibi topçuya bak dediğim adami tanıyamıyorum.

Beklentim çok büyük Alanya maçında gözlerin pasını silecek

Bak tekrar ceza yemek istemiyorum seni yüzünden

Adam gibi topunu oyna

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt