Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.197
- 12.955
- 2.658
sezonun en iyi oyuncusuna saygılarımızı sunarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezonun en iyi oyuncusuna saygılarımızı sunarız
Bence baris alper ve sallai bundan daha kötüydü. Son macta da öyle ama hep bunu cikariyor. Gamsiz degil bence tam aksine cok duygusal biri. Muhtemelen ayrilir zaten.rengim fikrine saygı duyuyorum tabii ama bence Sane ilk yarı takımın içinden geçti
her pozisyonu çok çok kötü bitirdi
şu performansı Sane değil Berat Luş gösterseydi adamı haftaya BAL'da bi takıma kiralardık
Aptalca mıSon iki maçta aptalca oyundan alındı, göbek mi atacak?
Evet aptalcaAptalca mı
200 bin euroya oynayan genç kerem bunu tokat manyağı yapardı.
Varlık gösteremeyen maç seçen bir eleman.i kendisi.
Böyle adamlarla değil sahada tüm enerjisini veren adamlarla başarı geliyor. Bugün bu takımda osimhen olmasa 12 milyon euro maaşıyla en yüksek maaşı alan oyuncu olacaktı.
Beyfendi koca sene 1 milyonluk oynamadı.
Karadelik konusunda katılıyorum ama sane özelinde taktik kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Evet aptalcaYerine sağ açığa geçenleri de gördük. O bölgeye kimi koysan kara delik gibi yutuyor bu saçma taktiğin içinde.
Takım arkadaşları tam tersini söylüyor her fırsatta. Bence gereksiz yükleniliyor. Sezon içinde çok önemli maçlar oynadı. Ha 12 milyon evet çok fazla ama bonservissiz geldi bu adam onu unutuyorsunuz, o paranın içinde bu da var. Singo üç katı maliyet mesela tek sezonu düşününce.Karadelik konusunda katılıyorum ama sane özelinde taktik kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Bayerde de böyleydi bu herif.
Çoğunlukla zorla oynatılıyormuş gibi tavır içinde.
Ben işine saygı duyduğunu düşünmüyorum.