#10 Leroy Sané

sezonun en iyi oyuncusuna saygılarımızı sunarız
QUENDfi6DEMLzQ0CKt.webp

rengim fikrine saygı duyuyorum tabii ama bence Sane ilk yarı takımın içinden geçti

her pozisyonu çok çok kötü bitirdi

şu performansı Sane değil Berat Luş gösterseydi adamı haftaya BAL'da bi takıma kiralardık
Bence baris alper ve sallai bundan daha kötüydü. Son macta da öyle ama hep bunu cikariyor. Gamsiz degil bence tam aksine cok duygusal biri. Muhtemelen ayrilir zaten.

Son 2 maç hariç faydalı sezon geçirdi okanın elinde anca bu kadar oynardı kusura bakmayın

Son iki maçta aptalca oyundan alındı, göbek mi atacak?
Aptalca mı :asd:

200 bin euroya oynayan genç kerem bunu tokat manyağı yapardı.
Varlık gösteremeyen maç seçen bir eleman.i kendisi.
Böyle adamlarla değil sahada tüm enerjisini veren adamlarla başarı geliyor. Bugün bu takımda osimhen olmasa 12 milyon euro maaşıyla en yüksek maaşı alan oyuncu olacaktı.
Beyfendi koca sene 1 milyonluk oynamadı.

Aptalca mı :asd:

200 bin euroya oynayan genç kerem bunu tokat manyağı yapardı.
Varlık gösteremeyen maç seçen bir eleman.i kendisi.
Böyle adamlarla değil sahada tüm enerjisini veren adamlarla başarı geliyor. Bugün bu takımda osimhen olmasa 12 milyon euro maaşıyla en yüksek maaşı alan oyuncu olacaktı.
Beyfendi koca sene 1 milyonluk oynamadı.
Evet aptalca 😊 Yerine sağ açığa geçenleri de gördük. O bölgeye kimi koysan kara delik gibi yutuyor bu saçma taktiğin içinde.

Bu sezon cok isimize yaradi, Kadikoy'de Fener'e sapladi, CL'de iyi maclari var kurtardigi maclar var, Ajax deplasmani efsane.. guzel topcu cok lazim

Evet aptalca 😊 Yerine sağ açığa geçenleri de gördük. O bölgeye kimi koysan kara delik gibi yutuyor bu saçma taktiğin içinde.
Karadelik konusunda katılıyorum ama sane özelinde taktik kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Bayerde de böyleydi bu herif.
Çoğunlukla zorla oynatılıyormuş gibi tavır içinde.
Ben işine saygı duyduğunu düşünmüyorum.

Karadelik konusunda katılıyorum ama sane özelinde taktik kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Bayerde de böyleydi bu herif.
Çoğunlukla zorla oynatılıyormuş gibi tavır içinde.
Ben işine saygı duyduğunu düşünmüyorum.
Takım arkadaşları tam tersini söylüyor her fırsatta. Bence gereksiz yükleniliyor. Sezon içinde çok önemli maçlar oynadı. Ha 12 milyon evet çok fazla ama bonservissiz geldi bu adam onu unutuyorsunuz, o paranın içinde bu da var. Singo üç katı maliyet mesela tek sezonu düşününce.

Kutlamalarda tawır yapıor gibi gördüm hoş değil

Lang ondan iyi oynadı kuduracak 1 şey yok

Bu adam net maç seçiyor. CL maçlarında, FB maçlarında oynadığı oyuna bakıyorum birde Anadolu takımlarına karşı oynadığı oyuna bakıyorum arada uçurum var. Yahu şampiyonluk maçında bari biraz istekli oyna.

Geri
Üst Alt