#10 Leroy Sané

hicbiri
bizim durumda oyle bi sey yapilmaz
once basarisiz olup sonra yapmak lazim temizligi

ha, iyi teklif gelirse satilmayacak kisi yok

ama su da bi gercek ki
dursun ozbek yonetimi su an diyelim hocayi yolladi, topcularin bi kismini yolladi
nasi bi kadro kuracaklar ve hangi hocayi getirecekler? yarim yamalak is yapacaklar net sekilde
ondan sonra gitmeselerdi soyle olurdu boyle olurdu muhabbetlerine girilecek

bekleyelim
neticeyi alan krediyi de alir gozumde
Pek katilamiyorum, sence hoca dahil bazı oyuncularda doymusluk degil ama mental yorgunluk bitkinlik yokmu ? Bence cok bariz var bazı oyuncular sebepleri farklı olabilir ama mental olarak tükenmiş durumdalar sanchez icardi lemina jacobs ilkay bunlardan performans alamayız artik
Yerlerine alınacak oyuncular kotu çıksa bile kadroyu yenileme zamanı geldi ki bence hocada mental olarak cöktü, söyle birsey olda yönetim full değişse guclu başkan guclu yönetim gelse ozanan belki senin dediğin tez daha akla yatardı

Beklentinin altında kalsa da kritik maçlarda önemli işler yaptı, seneye bunu koruyup sayısını arttırmalı.

Bir de göndermek ne alaka ya, 150 sayfa kontrat var ortada, çöpe çöp mü atıyorsunuz sürekli bir onu gönder bunu at muhabbeti.

Kimi alacaksın Sane gidince

Ilkayin bu adami olumsuz etkiledigini dusunuyorum

Pek katilamiyorum, sence hoca dahil bazı oyuncularda doymusluk degil ama mental yorgunluk bitkinlik yokmu ? Bence cok bariz var bazı oyuncular sebepleri farklı olabilir ama mental olarak tükenmiş durumdalar sanchez icardi lemina jacobs ilkay bunlardan performans alamayız artik
Yerlerine alınacak oyuncular kotu çıksa bile kadroyu yenileme zamanı geldi ki bence hocada mental olarak cöktü, söyle birsey olda yönetim full değişse guclu başkan guclu yönetim gelse ozanan belki senin dediğin tez daha akla yatardı
mentalle, mac secmeyle, doymuslukla bi ilgisi yok
daha dogrusu varsa da bunlar ikincil faktorler
ne kadar iyi antrene olduklariyla bi ilgisi var

harcadigimiz butceye gore kurdugumuz takim bir tik vasat, daha dogrusu dengesiz
bunun ustune genc oyunculari gelistiremeyen, kadronun parcasi haline getiremeyen bir teknik ekip de var

gidisat kotu
ancak belli olmaz, erkenden hamleye gerek yok

Bence mutsuz, sıkıntımız o. Oyundan falan alınınca çok keyifsiz oluyor.

Staddan ayrılırken de suratsızdı.

25 yildir akli selim futbol takip ederim bunun kadar dengesiz birini gormedim.. 1 mac arayla Ligin en iyi oyuncusu ve en kotu oyuncusu olabiliyor

Aidiyet hissetmiyor bu yuzden yollar ayrilmali. Cok yetenekli belkide lige gelmis en iyi kanat oyuncusudur ama aidiyet istek hirs olmayinca yetenek seni kurtarmiyor. Barista bundaki yetenegin ceyregi yok ama hirsi ve mucadelesiyle sahada Saneden daha cok is yapiyor.

Maasi cok yuksek Arabistan disinda o maasi hic bir kulup karsilamaz. Uygun sekilde yollar ayrilmali eger kalirsa takim icinde ciddi huzursuzluk yaratacak belli.

Bu kavukçunun yanında geçerken kabukçu bunu tutup sarılmaya çalışıyor. Bu kamil ne oluyor diye şuursuzca bakıyor.
Dayı defolup gider misin bi.

bonservis vermedik, şunu araplara 8-10 a satarsak efsane iş yapmış oluruz. maaşı yüksek ama büyük bir star sonuçta. araplar atlar buna. bize istikrarlı topçu lazım.

Bir iyi iki kötü oynuyor ama bu şartlarda gönderip yerine birisini almak daha zor. Bir sezon daha kalmalı ama iyi bir 10 numara, arkasında iyi bir bek ve gerisinde iyi bir orta saha lazım yoksa ataklar boşa gidiyor.

Okanın antrenmanını yiyipte düşmeyen varmı. Suçun kimde olduğu çok belli görmek isteyene. Bukadar fazla oyuncu hepberaber bukadar düşüyorsa orada sorgulanması gereken belli.

Mertens gibi bir oyuncu ile izlemek isterdim. Hareketli ve sürekli 2'ye 1 arayan onun oyun aklının hızına erişebilecek oyuncu olmadığı durumda çokca rezil performanslar verir. Karakteride bize uygun değil hani bazen oynarken gözleri dolan oyuncular biz de başarılı olmuştur buna en profesyonelleride dahil.
Teklif varsa düşünmem satarım ama yoksada satmak için adamı itibarsızlaştırmam veyahut değerine değer katacak oyuncuları kadroya katmaya çalışırım.

samsun macinda herif moral olarak bitti heralde

oyundan cikarken manali bi sırıtıs yapmisti okan beyfendiye hatirlayacagimiz üzre

duygusal bi herif dolayısıyle zor bi profil

City maçına kadar takimi sırtlayıp oyunculardan biriydi. Sahada 10 dakika sakat oynadi ve geri donusu malum. Baris alper yunusla sampiyon olursun, sane ise seni cl de çeyrek finale çıkartır.

Sane zaha ziyech tete doğru düzgün verim alamadık üstüne oyunculara düşman olduk. Bu oyuncular bu cendereden çıkamadı kabul de bu cendereye onları sokanlar hic mi suçlu degil

umursamaz tavrı çok cool. Bunu şampiyonluk maçında yapması yürek ister ancak bir süperstarsanız soğukkanlı kalabilirsiniz.

Bay istikrarsız. Bazen çok iyi, bazen çok kötü. Teraziye koyduğumuzda, bu sezon kötü maçları maalesef daha fazla. Araplara falan güzel paralara okutabilirsek ve yerine yapılacak transfere Okan hocam karar vermezse, şahsen ben gitmesinden yanayım.

Geri
Üst Alt