#10 Leroy Sané

Bay istikrarsız. Bazen çok iyi, bazen çok kötü. Teraziye koyduğumuzda, bu sezon kötü maçları maalesef daha fazla. Araplara falan güzel paralara okutabilirsek ve yerine yapılacak transfere Okan hocam karar vermezse, şahsen ben gitmesinden yanayım.
aslında biz de çok istikrarsızdık bu sezon takımla beraber düşüp çıkıyor diye düşünüyorum rtaş işleyen bir sistemde (örneğin 22-23 gs) çok iş yapar diyorum

aslında biz de çok istikrarsızdık bu sezon takımla beraber düşüp çıkıyor diye düşünüyorum rtaş işleyen bir sistemde (örneğin 22-23 gs) çok iş yapar diyorum
Doğru. Bu sezon Osimhen bile istikrarsızdı. Evet, kafaya koyduğu maçları kazandırdı ama skor katkısı olarak krallıkta en azından ilk 3'te yer almaması onun bile bu sezon formsuz olduğunu gösteriyor.

Oynayınca tam oynuyor, kaybolunca tam kayboluyor. Aslında Sane hep böyleydi. Yeni bir şey değil. İstikrar bekliyorsak, bunu önümüzdeki sezon yine veremez. Ama ara sıra büyük maç çözsün dersek tam adamı.

Satılırsa üzülmem açıkçası. Ama kalırsa da belirli maçlarda faydalı olur yine. Bir maç şov yaparak bir maç ortadan kaybolarak devam eder.

Sorun sane degil, kullanamiyoruz herifi. Zaten hoca hep bu tip oyuncularla sorun yasamistir. Zaha ziyech tete. Gercek kanatlarla yapamiyor. Illa geriye dönüp beke yardim eden tipten olacak. Örnegin rashica gibi, o daha cok uyuyor hocanin istediklerine ve sistemine. Saneden verim almak istiyorsan onu oynatacak orta sahain olmali bikere. Savunma arkasina pas atabilen. Bizde top saneye atiliyor sonra hadi kocum yap birseyler görim seni gibilerinden oluyor. Oda cogunlukla topu eziyor ondan sonra. Maci yapacak oyunu kuracak tip oyuncu degil. Ama orta sahada kimmich gibi derine pas atabilen oyuncu olursa ozaman full verim alirsin saneden.

Bu maasla kendisinden cikmamiz cok zor olacaktir. Araplara gitmek istese zaten bizim yerimize orayi secerdi.
Bir sekilde kendisinden yararlanabilecegimiz oyun sistemini kurmamiz lazim.
Ayrica kendisinden ne kadar sigir pres beklersek, o kadar da malca pas hatalari yapmaya devam edecektir.

Acikcasi bu adamda ya motivasyon ya da oyun begenmeme , belki hocayla problem bilmiyorum bir sorun var.

Sat et yolladan once bunu cozup adami kazanmak ve hirslandirmak lazim.

Ilkayda da var bu problem bana gore, aidiyet hissetmiyor gibi geliyor. Saneyi o da etkiliyor mudur bilemem.

10 M maastan daha fazla verim almak zorundayiz. Herkese icardi tarifesi cekilmez.

satılırsa üzülmem, kalırsa üzülmem. çok iyi bir orta saha ile izlemek isterim açıkçası. torreira lemina falan bu adamla oynayamaz. ikisi de oyun kurabilen,derin paslar atabilen, arkaya adam kaçırabilen orta sahalar değil. saneyi oynatacak , doğru sistemi de bulmalıyız kalacaksa.

Bu yetenekle çok daha iyi olabilirdi ama kötü oyunu yanında gamsızlığı sıkıntı, birde Barış sağda daha iyi bu olunca solda Barışta kayboldu. Biz sola bir transfer yapalım derim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon takımın en iyi oynadığı dönem Lang'ın yeni geldiği ve Sane'nin olmadığı dönemdi. İyi yönleri de var fakat genellikle kötü ve kötü olduğunda ortası yok direk berbat rezil kepaze bir oyunu var. Topu ayağında çok fazla tutuyor, yanlış yere gidip atağı öldürüyor, çok gereksiz top kayıpları yapıyor. Bazen çok iyi oynuyor ama bunu çok az gördük bu sezon.

Top nekadar az ayaginda olursa okadar iyi. Adama topu al oyunu kur diyemesin. O sanenin oyunu degil. Yunus bile daha iyi yapar bunu kanattan. Saneyi kosturacan savunma arkasina derin paslarla tehtit olusturacan. Birde anlastigi adam olacak orta sahada verkaclarla savunmayi delecen. Onun oyunu bu, bizim yaptgimiz adama topu verip al oyunu kur demek oda ondan sonra sicis moduna giriyor, topu kaptiriyor filan. Verim almak istiyorsan ona göre oyun kurabilen orta saha alip sistemini ona göre kurmalisin. Ha hala bu kisir oyuna devam edip oyunu genel olarak savunma stoperler üzeri kurup orta sahayi oyun kurmakla meskul etmeyeceksek ona göre kanattan oyun kurabilen oyuncu alinmali. Oyunumuzun asil sorunu sane degil orta saha üzeri oynadigimiz kurdugumuz oyun.

Top nekadar az ayaginda olursa okadar iyi. Adama topu al oyunu kur diyemesin. O sanenin oyunu degil. Yunus bile daha iyi yapar bunu kanattan. Saneyi kosturacan savunma arkasina derin paslarla tehtit olusturacan. Birde anlastigi adam olacak orta sahada verkaclarla savunmayi delecen. Onun oyunu bu, bizim yaptgimiz adama topu verip al oyunu kur demek oda ondan sonra sicis moduna giriyor, topu kaptiriyor filan. Verim almak istiyorsan ona göre oyun kurabilen orta saha alip sistemini ona göre kurmalisin. Ha hala bu kisir oyuna devam edip oyunu genel olarak savunma stoperler üzeri kurup orta sahayi oyun kurmakla meskul etmeyeceksek ona göre kanattan oyun kurabilen oyuncu alinmali. Oyunumuzun asil sorunu sane degil orta saha üzeri oynadigimiz kurdugumuz oyun.
yahu adam kaçmıyor ki , öyle kendini çizgiye atıp piknik yapıyor orda : )

Geri
Üst Alt