Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.149
- 90.957
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünden sonra dahada cosar yürüyen promil
Bu konu önümüzdeki futbol sezonunda nasıl vuku bulacak çok merak ediyorum açıkçası.Birçok renktaş böyle düşünmüyor.Gerçekten takıma ivme kattığını ve sürekli ileriye ittiğini ifade ediyorlar. Lakin total sezona baktığımızda ne kadar takıma fayda sağladı bunu kesinlikle irdelemek gerekiyor.MAkul ve mantıklı CV'ye ve fiyatına bakmadan.Ben senin görüşüne katılan taraftayım.Ve eğer kalacaksa kesinlikle onu zorlayacak fişşek gibi bir sağ açığında alınmasını istiyorum.Battı balık yan gider.Sahalarda şov yapmayınca doğal olarak kutlamalarda şov yaptı.
Buna bile düşüyorlar ama normal tabii zaten biz 13 milyon €'yu salak salak dans etsin, küfür etsin diye verdik.
Bay siyah ekranın kazmalıkları ve10 numarasızlık yüzünden bu heriften normalde alcağımızın yarısı kadaar bile verim alamadık yazıklar olsun adamın 20 tane asisti olmalıydı şimdiye kadar yarısından çoğu güme gitti bide okanın evlatçılığı tuzu biberi oldu vallahi el birliğiyle yediniz şu adamı size yazıklar olsun
herif keremden bile fazla top kaybetmiş, hala suçu başkalarında arıyorlar kendisinde asla problem yoknasıl oluyorsa kerem zahayı bozuyor
barış saneyi bozuyor
apo davinsonu bozuyor
4 yıldır takımın yükünü çeken sakatlık nedir saklanma nedir bilmeyen üstüne çift hane gol asist yapanlar, aldıkları 10 topun 8ini sebepsiz kaybeden yüksek maaşlı yabancıları bozuyor