#10 Leroy Sané

Acayip güzel aciklamalarda bulunmus. Hele cl anlaminda. Bayern, City de oynadigi cok belli
Biz süpriz galibiyet alan takim degil, herkesi acitacagimiz takim olmamiz gerekiyor demesi cok hos

Sezon ortasına doğru acayip bir form yakaladı aslında. Takımı sürükledi o dönem. City maçındaki sakatlıktan sonra tekrar o formu yakalayamadı. İkinci sezonundan beklentim daha yüksek. Bence gelecek sezon şov yapacak.

Performans olarak bence sezona beklentinin altinda basladi uyum sürecini hemen atlatamadi

Bjk ve liverpool maclarinda yedek kaldi,milli ara da ekstra dan izin verildi kafasini sifirlamasi icin ve gelir gelmez basaksehir macindan itibaren cok iyi oynamaya basladi

City macinda yasadigi sakatliga kadar performansi cok iyiydi ama sakatliktan sonra yine sezon basinda oldugu gibi isteksiz bir sane vardi

Son periyot da takima ayak uydurdu ve fener maci disinda birsey oynamadi

Bu sezon dünya kupasi sezonu oldugu icin bazi oyuncularin performansini etkiledi bu durum,umarim gelecek sezon iyi performansini sezonun genelinde izletir bizlere

istikrarsızlığı sebebiyle yeterli güveni veremediği kanaatindeyim

İyi oyuncu ancak, bize ha varsınız ha yoksunuz tarzı davranıyor.

Dengesiz gitmesi bu sene bizi yordu. Çok çok iyi maçlar çıkardığı gibi çok kötü maçlar da çıkardı. 7'lik maçını hatırlamıyorum. Her maçına kafadan ya 8 8.5 verirsin ya 4-5 puan

Ortasaha eksiklerinin en fazla etkiledigi adam sahada (bence)

Biraz daha sabir gostermek lazim, fakat ortasahamiz ayni kalirsa baglantilar olmazsa. Bu adam her seferinde topu alip kosu atan adam gormezse sorun devam eder

1778872243686.webp

Bunun gibi adamları yiyeceklerine kafasını çevirip ileriye baksınlar.. Çok vasıfsız adam görürler..

Adamın en az 15 asistini yediler.. Etrafındaki hiçbir adam bunun seviyesinde değil..

Kutlamalarda beyblade'de ki kai gibi takılmasını bekliyordum ama şaşırttı beni, adam çoştu çoşturdu. ruhsuzluğu bir günlüğüne rafa kaldırmış.

Geri
Üst Alt