#10 Leroy Sané

20260516_123520.webp

Sahalarda şov yapmayınca doğal olarak kutlamalarda şov yaptı.

Buna bile düşüyorlar ama normal tabii zaten biz 13 milyon €'yu salak salak dans etsin, küfür etsin diye verdik.

Sara yine yemek yiyo ahahhshshs
Sane küfür etmiş gümledim ehehehhe
Lang ayran içiyo yeri göğü inlettem hehehhe

Şu aptal aptal işleri bırakın

Sahalarda şov yapmayınca doğal olarak kutlamalarda şov yaptı.

Buna bile düşüyorlar ama normal tabii zaten biz 13 milyon €'yu salak salak dans etsin, küfür etsin diye verdik.
Bu konu önümüzdeki futbol sezonunda nasıl vuku bulacak çok merak ediyorum açıkçası.Birçok renktaş böyle düşünmüyor.Gerçekten takıma ivme kattığını ve sürekli ileriye ittiğini ifade ediyorlar. Lakin total sezona baktığımızda ne kadar takıma fayda sağladı bunu kesinlikle irdelemek gerekiyor.MAkul ve mantıklı CV'ye ve fiyatına bakmadan.Ben senin görüşüne katılan taraftayım.Ve eğer kalacaksa kesinlikle onu zorlayacak fişşek gibi bir sağ açığında alınmasını istiyorum.Battı balık yan gider.

Okan buruk utanmasa, adamı sağ bek mevkisine kadar getirip, oradan top alıp, rakibini calimlamasini istiyor. Seneye bek, orta sağ ve kendisi ile birlikle üçgen kurabilecek bir yapı olusturmayi akıl ederse, sane ligin içinden gecer. Pas hatası diyecekler içinde takımda genel olarak gözlemlenen bir durumu sadece adama mal etmemek lazım. Takımın pas konusunda en temiz adamı torriera bile sırf yerleşim problemi dolayısıyla bu sezon kendisinin pas hatası rekorunu kırmıştır

Bay siyah ekranın kazmalıkları ve10 numarasızlık yüzünden bu heriften normalde alcağımızın yarısı kadaar bile verim alamadık yazıklar olsun adamın 20 tane asisti olmalıydı şimdiye kadar yarısından çoğu güme gitti bide okanın evlatçılığı tuzu biberi oldu vallahi el birliğiyle yediniz şu adamı size yazıklar olsun

Wallah kizan kizabilir ama

Verdigimiz para ve kontrati karsiligi, bu performani kabul edilebilir degil.

Kendisinden bu peformansindan x2 beklerdim acikcasi, hainoglu bunu her sene yapiyordu bizde.

Bay siyah ekranın kazmalıkları ve10 numarasızlık yüzünden bu heriften normalde alcağımızın yarısı kadaar bile verim alamadık yazıklar olsun adamın 20 tane asisti olmalıydı şimdiye kadar yarısından çoğu güme gitti bide okanın evlatçılığı tuzu biberi oldu vallahi el birliğiyle yediniz şu adamı size yazıklar olsun

nasıl oluyorsa kerem zahayı bozuyor

barış saneyi bozuyor

apo davinsonu bozuyor

4 yıldır takımın yükünü çeken sakatlık nedir saklanma nedir bilmeyen üstüne çift hane gol asist yapanlar, aldıkları 10 topun 8ini sebepsiz kaybeden yüksek maaşlı yabancıları bozuyor

nasıl oluyorsa kerem zahayı bozuyor

barış saneyi bozuyor

apo davinsonu bozuyor

4 yıldır takımın yükünü çeken sakatlık nedir saklanma nedir bilmeyen üstüne çift hane gol asist yapanlar, aldıkları 10 topun 8ini sebepsiz kaybeden yüksek maaşlı yabancıları bozuyor
herif keremden bile fazla top kaybetmiş, hala suçu başkalarında arıyorlar kendisinde asla problem yok

acayip bi komedi şu yabancı yıldızlara karşı yaşanan aşağılık kompleksi

Geri
Üst Alt