GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 308

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
204,4K
Sayfa
308/322
Kötü oynasada Lisbon maçında çıkması hataydı. Top alıyordu oyunun içindeydi çıkınca takım geriye gitti. Öyle veya böyle Sane’den max fayda alması lazım Buruk’un.

Yeşil odun bile bundan 5 kat topçu, takımı ileri taşıyan tek adam. Bu arkadaşa kalsak ölmüşüz biz, es kaza gol asist yapsın diye yolunu gözlüyoruz şaka gibi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lisbon maçında kötü oynamasına rağmen istekliydi hee maaşına göre katkısı çokdur azdır o ayrı ama bu adam ziyechle zahayla felan kıyaslanması gerçekten çok abes adam sürekli gitgel yapıyo çalışıyo oyun içinde kalıyo çıktıjtan sonra çok mu pozisyon ürettin hayır tam tersine direncin kırıldı neyse ben bu hocanın da Çifte standardından bıktım artık maç boyu hiçbi halta yaramayan barış alpere kıyamamaya devam etsin en sonunda bir kere tribnün yuhalamasına bakar

Lisbon maçında kötü oynamasına rağmen istekliydi hee maaşına göre katkısı çokdur azdır o ayrı ama bu adam ziyechle zahayla felan kıyaslanması gerçekten çok abes adam sürekli gitgel yapıyo çalışıyo oyun içinde kalıyo çıktıjtan sonra çok mu pozisyon ürettin hayır tam tersine direncin kırıldı neyse ben bu hocanın da Çifte standardından bıktım artık maç boyu hiçbi halta yaramayan barış alpere kıyamamaya devam etsin en sonunda bir kere tribnün yuhalamasına bakar
Zaha ziyech bu arkadaş kadar top kaybediyorlar miydi,hunharca ,vurdumduymazca ?????

Sane ye göre oyun yok okey de sane de çok kötü durumda, ya kulağı çekilsin ya da gönderilsin 10m + maaşlı yedek oynatacak lüksümüz yok

Barış da çok kötü işin kötüsü
Umutla bekliyoruz işte

Form tutacaklar da oynayacaklar da

İşin kötüsü leao'da yok

Ciddi ciddi Kazımcan filan mı denesek

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt