GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 306

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
204,5K
Sayfa
306/322
ya sağ bekin çıkmış gitmiş forvete, yanında pas atabileceğin 3 boş adam var, top kaybediyorsun.
ön liberon çıkmış ileri, top kaybediyorsun.. allah razı olsun defansa yardıma gelmişin, Sallai ilerde kalmış sağ bekte topu almışsın, çalım deneyip top kaybediyorsun..
zeka kırıntısı hiç mi olmaz ya..

ab7eOqpalT.webp

oynatacaksan da şu topun olduğu yerde ceza sahası çaprazında oynat da en azından hücumda katkı alalım bari, yok o da yok!
illa ortasaha çizgisinde oynayacak da yarım saha boyu adam geçecek de bilmem ne ohoooooooooooooo

Sezona formda girmesi lazımdı. Geçtiğimiz sezon City maçında sakatlanana kadar müthiş top oynuyordu o günden beri az sayıda maçta fark yarattı. Acil toparlamazsa kanatta ilk tercih olamaz artık.

Hala koruyanlar var üstelik barıştan da iyi olduğunu savunuyorlar. Barış formsuz evet ama dün forvette oynadı . Adın Sane olunca sonsuz kredi adın Barış olunca iyi olsan dahi tü kaka maalesef durum bu. Barış Dün Sane yerine forvette Deniz Barış kanat başlasaydı farkı görürdük.

Bence çabalıyor da işte ceza yemeden nasıl açıklayabilirim bilmiyorum.
Üstüne şu adamı solda oynatmak cinayet.
Yunus sağ tarafta olmuyor belki beğenmeyen olmuştur ama solda gayet idare ediyordu. En azından çalım atmasına gerek yoktu.
Adam sola geçip sonra çıkınca da top taşıyamadık.
Dün de öyle ya da böyle topu getiren isimdi ama işte hakaret olarak yazmıyorum fakat çok geri zekalıca top kayıpları var.
Bundan sonra zaten Yunus sağ Leao sol garanti Sane de ancak bazı maçlarda ilk 11 oynar.

Sane ne yapmış son 9 ayda kaç gol katkısı varda hala şunu savunuyorsunuz. Adam kaleciyle karşı karşıya pozisyonda bile dağa taşa vuruyor topu rakibin içinden geçmeye çalışıp top kaybı yapıyor.
Takımda adam eksiltebilen iki adam Leao ve Sane. Ben elimdeki oyunculara göre değerlendiriyorum. Yoksa bende Sane'nin performansı iyi demiyorum. Sane hemen kesik yiyor ama Barış'a nedense dokunulmuyor.

Top kayıpları olabilir.Ama sanede bu biraz abartı.Top kaybedersin ama şutun olur bu açığı kapatırsın.Oda yok.
Birde çalım atarken top kayıpları dışında rezalet seviyesinde pas hataları var ki bunu hiçbir üst düzey oyuncu kolay kolay yapmaz yapmamalı.
Yani savunulacak tarafı yok bu adamın.
Kesinlikle katılıyorum.Resmen bıktırdı ama herseyiyle.

Kaleye gitmiyor, gidemiyor, tüm hareketleri yana doğru, topu alıyor kaleye yakınsa bile gitmiyor bu da skor özelliğini iyice köreltti, iyi çalıştığını da düşünmüyorum.

Yetenek seti olarak üst seviye ama gösteremedikten sonra bir anlamı yok.

Maas ve genel performans olarak bakinca acik konusmak gerekirse tete den bir farki yok

Basit golleri kacirmasi,top ezmesi,dribbling yapamamasi,yanindaki adama pas verememesi gibi cok fazla benzerlik var

Aldigi maasa göre en azindan bir tadic kadar katki vermesi gerekirdi,farkli profil ama katki olarak cok fazla gerisinde kaldi

Geri
Üst Alt