GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 305

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
204,6K
Sayfa
305/322
kendi patlayana kadar yunus'un yedeği olmalı. bu kadar vurdumduymaz şekilde top kaybı yapan adam 11 olmayı hak etmiyordur. sola geçince zaten topa değmiyor. elin 24 yaşında tecavüzcüsü top almak için beke kadar geliyor, bizim dünya yıldızı istemediği yerde oynatılırsa topa dokunmuyor. solda barış leao'nun, sağda sane yunus'un yedeği olup yolumuza devam etmeliyiz. doğrudur yanlıştır izlemek lazım ama hayatın adaleti bunu gerektirir.

kendi patlayana kadar yunus'un yedeği olmalı. bu kadar vurdumduymaz şekilde top kaybı yapan adam 11 olmayı hak etmiyordur. sola geçince zaten topa değmiyor. elin 24 yaşında tecavüzcüsü top almak için beke kadar geliyor, bizim dünya yıldızı istemediği yerde oynatılırsa topa dokunmuyor. solda barış leao'nun, sağda sane yunus'un yedeği olup yolumuza devam etmeliyiz. doğrudur yanlıştır izlemek lazım ama hayatın adaleti bunu gerektirir.
Patlak değil körpe diyordun

Yeteneğine ihanet etmeye devam ediyor. Yedek kalmalı ama Barış'ın yedeği değil. Her ikisi de kızağa çekilmeli biraz.

Zaha bile cidden bundan daha fayda sagladi bize, hala bu herifin sut ve ortalarina ayar oluyorum, laubali takiliyor, orda öyle sut mu cekilir. Bu herifin hizini al tamamen duz oyuncu olabilir. Extra pahali lüks bir yedek oyuncudan fazlasi olmaz, zaten leao formayi alinca barisla yunus sag da ilk tercih olunjr sane ile devre arasi yollar ayrilmali

Kafam çok iyi
500 atsene
1789039679581.webp

Bu tarz oyuncular futbolda bu riski alıp top kaptırabilir. Buna dünyanın sayılı driplingçileri de dahildir. Leao da kaptıracak ki dün kaptırdı da.
Sen sadece sane ye ya da Leao ya basit oyna diyebilir misin?
Top kayıpları olabilir.Ama sanede bu biraz abartı.Top kaybedersin ama şutun olur bu açığı kapatırsın.Oda yok.
Birde çalım atarken top kayıpları dışında rezalet seviyesinde pas hataları var ki bunu hiçbir üst düzey oyuncu kolay kolay yapmaz yapmamalı.
Yani savunulacak tarafı yok bu adamın.

bu kepazeliği ara sıra hatırlatacağım
Yav istatistiği falan geçtim o konuda ciddi özürlü bir adam. Ne şut/pas tercihleri, ne de son vuruşları iyi olan birisi olmadı hiçbir zaman.

City dönemi hariç istatistik çok yapamıyor ama geçmişte oyun içinde iyi işler yapan bir oyuncuydu. Şu an kontra yedirmesin diye dua ediyoruz.

Topu nerede alırsa alsın kaptırma ihtimali %85-%90 civarlarında. Kalan %10'unda da şansa geçiyor adamları. Sırf adı var diye tahammül ediliyor.

Şunun yaptıklarının yarısını Barış, Yunus, no name yabancı kanat oyuncusu falan yapsa ıslık manyağı yaparlardı. Tete kadar bile katkı veremedi yav...

1 sene Barış'ın Frankfurt'ta kaçırdığı golü konuştular, aptal aptal editler yaptılar. Bakalım bu embesilin kaçırdığı gol o kadar konuşulacak mı?

Tabii ki hayır hala hakkında güzellemeler devam ediyor. İnanılmaz bir akıl tutulması...

Son düzenleme:
Metal bile yorulur beyler , zamanla biter.

Bu arkadaş yorulalı çok oldu. Daha geldiği ilk hafta , maçı hatırlamıyorum , freekick başına geçti top aya gitti. Dedim tamam , geçmiş olsun..

Her top mu kaybedilir be ? Sırtı dönük aldığı herrr top kaybedilir mi be ? Lan sen sane'sin , sen oha topçusun. Takımda en yüksek 2. maaşı alıyosun ya en yüksek maaş alan adam olmayınca ben burdayım diyeceksin.

Kaçırdığın gole zaten bişe demiyorum , ana avrat sövülen irfancana gelsin o top uzatmadan bırakır köşeye. Bence utanmalısın.

Bu arada soru ;
Bizim takım idmanlarda şut çalışması yapıyor mu bilen var mı ? :) Az teknik ekip farkında mı acaba ?

Hadi orantılasan 15 top kaybı olsun. Topu alıp götürmeye çalışan, zorlayan tek adam Sane. Sallai bir kere sıfıra inmiyor, pas opsiyonu yaratmıyor. Bir kere de Barış'ı önce çıkartsın. Barış için Sane'nin yenilmesini doğru bulmuyorum.
Sane ne yapmış son 9 ayda kaç gol katkısı varda hala şunu savunuyorsunuz. Adam kaleciyle karşı karşıya pozisyonda bile dağa taşa vuruyor topu rakibin içinden geçmeye çalışıp top kaybı yapıyor.

Bunun ilk 11 de oynaması çok ilginç.

orta açamaz.
çalım yok
içeri girmeye çalışır kaptırır
Gol asist yok
şut yok.

G20 kasa gibi full sorun

Valla gidip futsal takımından adam alsak bunun kadar oynar zaten, tek pozisyon yakalamış bomboş önü ve onu bile içeri sokamıyor. Hoş atsa da gözümde gram değeri yok. Futbol bunu bırakalı çok olmuş.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt