GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 304

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
204,6K
Sayfa
304/322
golü kaçırdı pozisyondan çok atamadığı bi çalım var ona takıldım. İlk yarının sonlarına doğruydu herhalde çizgiden aldı gitti rakiple bire bir kaldı sağa cek sola çek başarısız olursun eyvallah da ulan adamın üstüne doğru gitti içinden geçmeye çalıştı. Helal etsin orada iyi sövdüm. Geldiği günden beri bunun gibi kaç tane pozisyon hatırlıyorum. bire bir de attığı çalımlar bile tesadüfi yav
Hocam ilk defa mi oluyor bu direkt bodozlama işi.Ben sayısını unuttum.Aynen bahsettigin pozisyona dair.

Sane'nin formda olduğu dönemde en beğendiğim özelliği kolay top kaybetmemesiydi halbuki. Topla rakip arasına vücudu koyup kolay kolay bırakmıyordu. Ama uzun zamandır göremiyoruz o halini.
Birşey soyleyimmi sana,canı isteyince oynayan oyuncudan lütfen ve de lütfen uzak duralım.Bizden uzak olsun.
Dediğin gibi kaç maç sayarsin 4*4 Luk oyun oynadığı????Top kaybetmedigi,cevval istekli arzulu 90 dakika terini damlattigi????

Hiçbir şey yapamayan Barış 13 top kaybı, Sane 10 top kaybı yapmış. Sane beklediğimiz düzeyde değil ama olsun çıktıktan sonra takım hiçbir şey yapamadı. Sane'den önce kesik yemesi gereken isim Barış olmal

bire Bir de adam geçemezsin, bi Dünya top kaybedersin, şut kalitesi diye bir şey yok zaten,dalga geçer gibi frikik olur topun başına geçersin. orta sahada dikine top sürmekten başka ne yaparsın ? Onların da yarısı top kaybı oluyor sonra geçiş yiyoruz. Biz sana niye 12 milyon euro veriyoruz abi ? o paraları alan adamın bi özelliği üst düzey olur diğer ozelleri ortalama üstü olur ee sende hiç biri yok sen tam olarak ne işe yararsın ?

Birşey soyleyimmi sana,canı isteyince oynayan oyuncudan lütfen ve de lütfen uzak duralım.Bizden uzak olsun.
Dediğin gibi kaç maç sayarsin 4*4 Luk oyun oynadığı????Top kaybetmedigi,cevval istekli arzulu 90 dakika terini damlattigi????
Maalesef devamlılığı problem. Barış da geçen senenin aksine kötü giriş yaptı. Hiç tolere edemiyoruz kötü performansları.

Hocam ilk defa mi oluyor bu direkt bodozlama işi.Ben sayısını unuttum.Aynen bahsettigin pozisyona dair.
Valla sayısı unuttum. Bi 4-5 sene kadar halı saha maçı oynamamıştım ayağıma top değmemişti. Arkadaşlar hadi maça gel falan dedi tereddüt ederek tamam gelirim dedim. Maç başladı bende aynı sane gibi bire bir de adam geçeceğim geçemiyorum ulan diyorum niye istediklerim yapamıyorum futbolu mu unuttuk abi dedim. 4-5 maç sonra istediklerimi yapmaya başladım ulan futbolu unutmuşuz oynamaya oynamaya dedik. Bu herif geldiğinden beri aynı ben futbola döndüm sane dönemedi.😀

hala çırpınıyor adamlar inanılmaz ya sahanın ortasına donunu indirip sıçsa iyi oldu sahanın gübrelenme zamanı gelmişti diyecekler

dünkü pozisyonda pas atanla kaçıranı değiştir

sane efendimizin asistleri yeniyor diye olay çıkarmıştı burada sanetaparlar ;D

Şunu hala savunan varsa gitsin bireysel sporları falan izlesin.

Futbol yorumlamasın bir zahmet. Bir öneri daha MLS gibi şov ligleri de takip edebilir.

Hiçbir şey yapamayan Barış 13 top kaybı, Sane 10 top kaybı yapmış. Sane beklediğimiz düzeyde değil ama olsun çıktıktan sonra takım hiçbir şey yapamadı. Sane'den önce kesik yemesi gereken isim Barış olmal
barış 95 dakika sahada kaldı sane 60'da çıktı arada 35 dakika fark var az top kaybı yapmasının sebebi bu.

Kötü oynamasını geçtim tuhah tuhaf işler yapıyor.İlk geldiğinde taç çizgisine parelel rakip defansın üstüne driplingle gidip etkili işler yapıyordu zaman zaman.Şimdi sadece kaleye paralel driplingler ile rakibin kalabalık olduğu bölgeye kamikaze gibi dalıyor ve çıkamyor üstüne atak yediriyor.

Beğenmediğimiz zaha hatta ziyech daha faydalıydı.
Kanat forvetler double double yapmalı sezonda bizim seviyemizdeki ekiplerde. Maalesef kanatlarımız yoluk ve biz kanattan hücum ediyoruz. Orta saha dandik olunca merkez hücumu ya da tehdidi sıfır ee kanatlarda katkı veremiyor dolayısıyla sadece Osimhene bakar olduk. Bu konuyu geliştirmek lazım. Şuana kadar ki taktikler yetersiz kalıyor takıma göre yenilikler yapmak lazım her anlamda

Ziyeşin şutla attığı 3 gol hatırlıyorum belki daha fazla da vardır ama bu heriften bişey göremedik 15 aydan fazladır

Geri
Üst Alt