Yeni gunah kecisi bu adam mi oldu cidden boyle diye diye basimizdaki coban kendini hoca saniyor
Herkes iyi oynarken de bu kötü oynuyordu. Bir an önce göndermek lazım, 12 milyon alan adam bizim ligde rakip bekleri kevgire çevirmeli. Bu adam 2 milyonluk top bile oynamıyor 1 senedirTamam iyi oynamiyor ama kim zaten iyi oynuyor? Artik hatayi oyunculardan cok hocada arama zamani geldi.
Almanya'da da mı oyun planı yok diyorsun Orçun'um.Oyun planı olmayan hocayla bu kadar oynayabiliyor
evet Almanya'da da oyun planı yok o yüzden hoca değiştirdilerAlmanya'da da mı oyun planı yok diyorsun Orçun'um.
Sane'nin anası babası gelse belki biraz daha verim alırlar o kadar.
Velhasıl günün sonunda onlar da vazgeçip "bu bitmiş biz yenisini yapsak daha az yoruluruz" deyip Sane'yi bırakırlar.
Oyun planı olan hocayı getirdiler o da Sane'yi almadı işte.evet Almanya'da da oyun planı yok o yüzden hoca değiştirdiler
değildi ben izliyorum alman milli takımını, milli takım performansından dolayı kadroya giremedi diye bir şey yok, bizdeki performansından dolayı giremediOyun planı olan hocayı getirdiler o da Sane'yi almadı işte.
44 tane oyuncu çağırdı düşün ve Sane'yi düşünmedi.
Bu arada milli takımda da Sane yine takımın en kötüsüydü. Bidon 11'e boşa seçilmedi. Boş bir topçuya dönüşmüş.
Çağırılan 44 oyuncu da mükemmel oynamıyor ya Orçun'um.değildi ben izliyorum alman milli takımını, milli takım performansından dolayı kadroya giremedi diye bir şey yok, bizdeki performansından dolayı giremedi
dostum Sane'nin kötü olması mesele değil sen olayı anlamıyorsun, dün tüm oyuncular kötüydü takımın bu denli geriye gitmesinin tek sorumlusu Okan Buruk, Sane'yi de bitirdi, Sara'yı da bitirdi, şimdi hedefi Leao ve Batrakov bizim en büyük sorunumuz Sane falan değil Sane yedek kalır Yunus oynar bunlar olur 55 maç var sorun hocada oyuncularda değil.Çağırılan 44 oyuncu da mükemmel oynamıyor ya Orçun'um. Listeye baktım kendi takımında yedek olan oyuncular da mevcut.
Sana sadece tek bir pozisyon üzerinden bir örnek vereceğim, bu bile Sane'nin kafasında futbolun ne hale geldiğini anlatır.
Dün ceza sahasında topla buluştu, çok ufak bir vücut çalımı ile çizgiye inip içeri yerden çevirebilecekken, topu ceza sahası dışına sürdü, rakibi karşısına aldı ??? E zaten rakibi orada geçsen topla az önce buluştuğun yere gideceksin, "deminden şimdiye" yapmak için efor sarfetti ve onda da birebirde rakibi geçemeyip topu kaybetti. Ceza sahasında buluştuğu topu ceza sahasının dışında kaybetmek diye bir tanımlama yarattı sağolsun.
dostum Sane'nin kötü olması mesele değil sen olayı anlamıyorsun, dün tüm oyuncular kötüydü takımın bu denli geriye gitmesinin tek sorumlusu Okan Buruk, Sane'yi de bitirdi, Sara'yı da bitirdi, şimdi hedefi Leao ve Batrakov bizim en büyük sorunumuz Sane falan değil Sane yedek kalır Yunus oynar bunlar olur 55 maç var sorun hocada oyuncularda değil.