GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 316

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
204,1K
Sayfa
316/322
En büyük hatamiz bonservis vermedigimiz bu oyuncuyu bedava neden elden cikarmadik? En azindan 10+ milyon maasindan kurtulurduk. Evet yerine belki 20+ milyon bonservis ödiyerek birini getirmemiz gerekirdi ama en azindan belki maasi düsük ve daha faydali olurdu.

Adamın kavalı kırılabilirdi darbe aldıktan sonra o anda çekmese.

Çok net kırmızı kartı atladılar bugün. VAR'ın bile çağırmaması her şeyi özetliyor. Lime lime doğradılar bizi bugün.

Öyle böyle rezil değil.
Ben bunun kadar göstere göstere çalıp atmaya çalışıpta top kaptıran adam görmedim..
Bu adam nasıl oynamış o klüplerde inanılmaz..
Tipik dönem topçusu..
Ama kim ne derse desin almadan evvel 10 maçına detaylı izleyen adam almaz bunu.
Ama başımızdakiler hain olunca böyle tarihte görülmemiş transfer fiyaskolarına imza atıyorsun.

Bence bugün son dönemdeki en kötü maçlarından değildi, daha az top kaybetti gibi geldi bana açıkçası... Ona rağmen takıma zarar verebiliyor işte bitiricilik problemleri, pres zaafiyeti ve ikili mücadeledeki eksikleriyle...

Tabi pres zaafiyeti ve ikili mücadele cart curt falan tek başına problem olmayabilir ama işte diğer kanatta Leao, orta sahada Sara, önde Osimhen yerine Deniz falan derken toplamda ciddi zarar olarak dönüyor bu zaafiyetler...

Berbat. O kadar dedik boey‘i alin diye sag beke. Simdi en azindan Sallai oynardi sag kanatta. Rezil sag bek performansina ragmen (onun sucu degil, orada oynatanin sucu) elimizdeki en iyi ve verimli sag kanat muhtemelen - mücadele var, pres ve hirs var, ortalari iyi, takim oyuncusu, sut da cekiyor

Kanatlari Lang/Sallai yapmamiz gerekirken Leao/Sané yaptik.

Leao ancak joker olarak oynayacak kapasitede, rakip yorulunca.

Bu ise derhal yollanmali. Ins devre arasi bunu postalayip Boey‘i alirlar. Singo da defolup gidebilir.

Oyun planı olan hocayı getirdiler o da Sane'yi almadı işte.

44 tane oyuncu çağırdı düşün ve Sane'yi düşünmedi.

Bu arada milli takımda da Sane yine takımın en kötüsüydü. Bidon 11'e boşa seçilmedi. Boş bir topçuya dönüşmüş.
değildi ben izliyorum alman milli takımını, milli takım performansından dolayı kadroya giremedi diye bir şey yok, bizdeki performansından dolayı giremedi

değildi ben izliyorum alman milli takımını, milli takım performansından dolayı kadroya giremedi diye bir şey yok, bizdeki performansından dolayı giremedi
Çağırılan 44 oyuncu da mükemmel oynamıyor ya Orçun'um.

Sana sadece tek bir pozisyon üzerinden bir örnek vereceğim, bu bile Sane'nin kafasında futbolun ne hale geldiğini anlatır.

Dün ceza sahasında topla buluştu, çok ufak bir vücut çalımı ile çizgiye inip içeri yerden çevirebilecekken, topu ceza sahası dışına sürdü, rakibi karşısına aldı ??? E zaten rakibi orada geçsen topla az önce buluştuğun yere gideceksin, "deminden şimdiye" yapmak için efor sarfetti ve onda da birebirde rakibi geçemeyip topu kaybetti. Ceza sahasında buluştuğu topu ceza sahasının dışında kaybetmek diye bir tanımlama yarattı sağolsun.

Çağırılan 44 oyuncu da mükemmel oynamıyor ya Orçun'um. Listeye baktım kendi takımında yedek olan oyuncular da mevcut.

Sana sadece tek bir pozisyon üzerinden bir örnek vereceğim, bu bile Sane'nin kafasında futbolun ne hale geldiğini anlatır.

Dün ceza sahasında topla buluştu, çok ufak bir vücut çalımı ile çizgiye inip içeri yerden çevirebilecekken, topu ceza sahası dışına sürdü, rakibi karşısına aldı ??? E zaten rakibi orada geçsen topla az önce buluştuğun yere gideceksin, "deminden şimdiye" yapmak için efor sarfetti ve onda da birebirde rakibi geçemeyip topu kaybetti. Ceza sahasında buluştuğu topu ceza sahasının dışında kaybetmek diye bir tanımlama yarattı sağolsun.
dostum Sane'nin kötü olması mesele değil sen olayı anlamıyorsun, dün tüm oyuncular kötüydü takımın bu denli geriye gitmesinin tek sorumlusu Okan Buruk, Sane'yi de bitirdi, Sara'yı da bitirdi, şimdi hedefi Leao ve Batrakov bizim en büyük sorunumuz Sane falan değil Sane yedek kalır Yunus oynar bunlar olur 55 maç var sorun hocada oyuncularda değil.

dostum Sane'nin kötü olması mesele değil sen olayı anlamıyorsun, dün tüm oyuncular kötüydü takımın bu denli geriye gitmesinin tek sorumlusu Okan Buruk, Sane'yi de bitirdi, Sara'yı da bitirdi, şimdi hedefi Leao ve Batrakov bizim en büyük sorunumuz Sane falan değil Sane yedek kalır Yunus oynar bunlar olur 55 maç var sorun hocada oyuncularda değil.

Ben Sane'yi geçen seneden beri beğenmiyorum, herkes iyiyken de kötüydü. Toplasan 4-5 tane iyi maçı var.

İddia ediyorum iç sahada Liverpool ve Juventus galibiyetlerimizde Sane oynasaydı o maçları da muhtemelen kazanamazdık.

Sane takıma sürekli eksi yazıyor.

Geri
Üst Alt