GSCimbom
#10 Leroy Sané
Keramettin TANRIVERDİ

#10 Leroy Sané Sayfa 317

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
6,4K
Okunma
204,1K
Sayfa
317/322
Ben Sane'yi geçen seneden beri beğenmiyorum, herkes iyiyken de kötüydü. Toplasan 4-5 tane iyi maçı var.

İddia ediyorum iç sahada Liverpool ve Juventus galibiyetlerimizde Sane oynasaydı o maçları da muhtemelen kazanamazdık.

Sane takıma sürekli eksi yazıyor.
o senin görüşün ben hocanın verim alamadığını düşünüyorum, Bayern Münih'teki Pavlovic bize gelse mesela orta sahada banko oynar diyebilir misin

o senin görüşün ben hocanın verim alamadığını düşünüyorum, Bayern Münih'teki Pavlovic bize gelse mesela orta sahada banko oynar diyebilir misin
Zaten ben sana hoca verim alamıyor kısmında katılıyorum, Okan hoca hele dün akşam tahminen kariyerindeki en kötü maçı çıkarttı. Bu kadar rezalet bir taktik ve oyun anlayışı olamaz, kabul edilemez.

Lakin diyelim ki 1.5 ay sonra herkes formunu yükseltmiş diyelim, Leao kendini bulmuş, Barış geçen seneki Juventus dönemlerine dönmüş vs vs. Ben kafamda Nene kadar bile katkı verebilen bir Sane canlandıramıyorum maalesef.

İstisnasız hiçbir topçuyla tam anlaşamıyor, Leao'nun attığı pas ya arkasına ya önüne düşüyor, Batrakov'un attığı pas ya önüne ya arkasına, Sara atıyor ya önüne ya arkasına, Sallai atıyor yetişemiyor vs.

25 yaşında da değil ki, gelmiş 31 yaşına. Bu saatten sonra dönmez.

Zaten ben sana hoca verim alamıyor kısmında katılıyorum, Okan hoca hele dün akşam tahminen kariyerindeki en kötü maçı çıkarttı. Bu kadar rezalet bir taktik ve oyun anlayışı olamaz, kabul edilemez.

Lakin diyelim ki 1.5 ay sonra herkes formunu yükseltmiş diyelim, Leao kendini bulmuş, Barış geçen seneki Juventus dönemlerine dönmüş vs vs. Ben kafamda Nene kadar bile katkı verebilen bir Sane canlandıramıyorum maalesef.

İstisnasız hiçbir topçuyla tam anlaşamıyor, Leao'nun attığı pas ya arkasına ya önüne düşüyor, Batrakov'un attığı pas ya önüne ya arkasına, Sara atıyor ya önüne ya arkasına, Sallai atıyor yetişemiyor vs.

25 yaşında da değil ki, gelmiş 31 yaşına. Bu saatten sonra dönmez.
Senin görüşüne saygılıyım haklı yanların da var, ama doğru oyun şablonu olan 433 oynasak, 1 bekimiz oyun kurucu olup, 2 8 numaramız ceza sahasına çok giren bir şablona döndüğümüzde çok daha farklı olacağını düşünüyorum, yaşa takılmıyorum pek, Sallai öyle kötü bek ki bir çok anda Sane sağ bek gibi kalıyor, maçlardan önce bir şablon çizilmiyor diye düşünüyorum herkes kafasına göre takılıyor sahada benim fikrim

Biz de olmayacak bunu anlamak için cok sabredildi 12 milyon avro ve gram fayda yok yazık oysa transfer edileceğini duydugum da o kadar mutlu olmustum ki

Zorlamanın manası yok, yeterince kredi verildi ve olmadı. Gs topçulara doğru zamanda yol verdiği için başarıya ulaşmıştır çoğu zaman

Dünkü takımlarda Sane’yle Salah’ı yer değiştirin
Sane hat-trick yapardı, Salah bitmiş derdik

Birinin hocası ortasahada topla buluşturup önündeki 3 kişinin içinden geçmesini istiyor
Diğerinin hocası ise sahada yayla gibi gezeceği oyunu oynatıyor

Leao da aynı olacak görürsünüz ki dün oldu zaten
O da karşısında hep 2-3 kişiye oynamak zorunda kaldı

Hoca yok hoca

Dünkü maçta Sane ile Salah'ı yer değiştirin Sane anca 3 tane topu auta vururdu.

Boş küme.

Önce 5 metre tam kalenin önünden kaleye isabetli şut çeksin.

Belki ondan sonra 44 kişinin çağırıldığı Almanya milli takımına çağırılır.

Gerçi çağırılsa da full yedek kalır, Klopp bunu oynatmaz asla.

Benim anlamadığım konu Salah ile niye kıyaslanıyor ki adam dünyada mevkisinin en üst seviye oyuncusuydu son 1 senesi formsuz geçti ondan 1 sene öncesinde şampiyon yapmıştı gelirken de söyledim bu ligde gol + asist olarak 40 gole katkıda bulunsa şaşırtmaz

Sane de o meziyet yok şu an ki skor durumuda gerçeği yansıtmıyor en azından 2 maçta 1 skora katkı yapıyor olması lazımdı

Sane 2 maçta 1 skor katkısı vermesin 3-4 maçta 1 versin yine okeyim.

Adamın 1 senedir golü yok.

Bu adama verilen süreyi Berat Luş'a verseydik belki şuan bi topçu kazanmıştık. Cebimizde de paramız kalmıştı.

Ben ki maç izlerken futbolcuya sövmekten hiç hazzetmem, dün rahat 2-3 kere ağır sövdüm

Sane 2 maçta 1 skor katkısı vermesin 3-4 maçta 1 versin yine okeyim.

Adamın 1 senedir golü yok.

Bu adama verilen süreyi Berat Luş'a verseydik belki şuan bi topçu kazanmıştık. Cebimizde de paramız kalmıştı.

Bu herife sövdüğüm kadar az sövmüşümdür bi futbolcuya.
3-4 maçta az olur

Senede 2-3 maç iyi oynayıp gerisinde yatma lüksü yok en azından takım kötüyken dünkü maçı mesela alması lazımdı tek başına çözemiyorsa o maaşı vermeninde anlamı yok

Birinin hocası ortasahada topla buluşturup önündeki 3 kişinin içinden geçmesini istiyor

Hoca yok hoca
Ne ezbere yorumlar ya

Salahın 35 yaşındaki hali bile 10 tane prime sane eder, dün de saneye göre çok daha geride buluşup oyun kurdu defalarca kendi 1. Bölgesinden

Dün kaç kere bire bir kaldı sane ceza sahası çevresinde hiçbirinde tehlike yaratamadı attığı çalımlar bomboş bi boka yaramayan çalımlar sahayı paralel dolanıyor

Ne ezbere yorumlar ya

Salahın 35 yaşındaki hali bile 10 tane prime sane eder, dün de saneye göre çok daha geride buluşup oyun kurdu defalarca kendi 1. Bölgesinden

Dün kaç kere bire bir kaldı sane ceza sahası çevresinde hiçbirinde tehlike yaratamadı attığı çalımlar bomboş bi boka yaramayan çalımlar sahayı paralel dolanıyor
Yalan yok, liverpoldaki son senesini görünce emeklilik kovalayacak gelmesin demiştim ama şimdi leao yerine olurmuş diyorum, oyun iştahı hırsı ve gücü hiç azalmamış, lakin dünkü maç tamamen bizim mallığımız, hiçbir önlem alınmamış, rakipte Salah diye bir oyuncu var boş bırakmayın bile demeyen bir hocamız var.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca yok hoca
Leao 18 e girdiğinde topları direk 90 a takarsa "Milanda yaptığı gibi"kral olur,eveleyip geveleyip saçma sapan bir şekilde dağa taşa vurursa kraliçe olur bu kadar basit.Kanat oyuncusu insiyatif almak zorunda.Bunun oyun düzeniyle ne alakası var ki,tutturmussunuz bir oyun düzeni.Sane futbolu bırakmış vaziyette.Hangi düzen onu duzeltebilir soylermisin.Hangi düzen isteksizce dağa taşa vurmasina sebebiyet veriyor?

Geri
Üst Alt