#10 Leroy Sané

İki tane net kaçırdı. Onun dışında da gayet iyi yav. Hangi maçı izliyorsunuz?

Adam yemeye ne meraklısınız
Bugün gayet iyi

Yunus'la beraber ne kadar yakın oynarlarsa birbirlerine o kadar çok iş yapacak ikisi de.

Eskiler hatırlar, oyuncu olarak alakaları yok ama Emre B. ve Okan Buruk ikilisi yan yana bi adama basıp top kaptıklarında sadece ikisinin yapabileceği türden verkaç ve arapaslarla çok iyi hücum organize ederlerdi. Bana Yunus-Sane bunun hücumdaki versiyonunu hayal ettirdi.

Son 10 dakika biraz kıpırdadı. İlk 35 dakika yok. Gol kaçırması, kötü oyun falan değil canımı sıkan. Asıl sıkıntı ligi hiç umursamıyormuş gibi takılıyor. CL'de böyle olmaz, daha iştahlı olur diye düşünmek istiyorum.

Topsuz alanda cok hareketsiz geldi bana, isteksiz bir hali var gibi ,ceza sahasina yaklasinca güzel bos kosular yapiyor ama Sane den beklentimiz cok da fazla olmasi gerek biraz daha sorumluluk almasi lazim.

Yav he he bık bık ötme sevgili kuş yallah Duran editleri yap kendini tatmin et.

ehh işte.. hala sahada varım diyemiyor ününü düşünürsek.. ama yunus maşallah cengaver..

Golü atması lazımdı.

İkinci yarıda tıklatacağına inanıyorum.

Sane ile Mertens harika olurdu bu arada. Şu an yanında Mertens gibi adam ihtiyacı duyuyor Sane. Bu eksikliğe -ver kaç yapacak adam- alışana kadar afallamaya devam edecek takımda. Zamanla yanındaki oyuncuları da tanıyacak.

Yalnız ta yazın başındaki turnuva başından beri karşı karşıya kaçırıyor, atması lazım artık. Yoksa pozisyona girmede hiç bir sorunu yok.

Gayet iyi. Yunus ve Osimhen ile baglantiyi kurdugu zaman bu is cok iyi yerlere gider.

Sane hizlanmasi disinda oyunu da hizli oynayan bir adam. Takima alismasinin ve takimin ona aslimasinin biraz zaman almasi normal. Mesela Sara'ya yanlis bir pas atti. Bunlar beraber oynadikca minimuma inecektir.

Yunus'un sayesinde biraz daha iyi gorundu. Ama bu herif yorgun gibi. Milli aradan sonra daha netlesir her sey.

1 gol atsa hepimiz rahatlayacaz inanılmaz baskı altında herif atamadıkça artıyor

Son 10 dakika biraz kıpırdadı. İlk 35 dakika yok. Gol kaçırması, kötü oyun falan değil canımı sıkan. Asıl sıkıntı ligi hiç umursamıyormuş gibi takılıyor. CL'de böyle olmaz, daha iştahlı olur diye düşünmek istiyorum.

Sane bildim bileli bu şekilde bir vücut diline sahip.

Geri
Üst Alt