#10 Leroy Sané

Adam herşeyden önce bencil değil, devamlı olarak servis yapmak niyetinde ve topla dikine gidişi çok iyi. İlerleyen haftalarda çok daha tehlikeli olacağını düşünüyorum, bence takım henüz bu adamın sürpriz ve seri işlerine adapte değil. Rakip takımın dengesini bozabilecek nitelikte bir adam, biraz daha zaman lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okudugunu anlamaya gayret goster rtas

"Vücut dili analiz uzmanlarının yeni kurbanı" diyince vucut diline laf mi etmis oluyorum
Sen benim yazdığımdan bunu mu anladın? “Adamın bir falsosu yok, ne diyormuş o vücut dili uzmanları da kurban etmişler.” diyorum.

Sane toparlar da 4231de kanat oynaması için arkasına cevval bir defansif bek lazım açıkçası

Hakkaten ne kanatlar geldi, kalıcı olanlar ofans defans ameleliğini yapabilenler

Sane'yi Jaja gibi sürekli rakip bekle birebir bırakmak için arkasına dediğin gibi bir bek profili lazım.

Sane toparlar da 4231de kanat oynaması için arkasına cevval bir defansif bek lazım açıkçası

Hakkaten ne kanatlar geldi, kalıcı olanlar ofans defans ameleliğini yapabilenler
Tam tersi hücum beki lazım bence arkasına. Sürekli arkasındaki bekin koridorlarını kollayarak top oynuyor. Bayern'de hücum bekleriyle oynamaya alışmış belli ki. Bir de bekle ters ayak olsalar daha da uyumlu olurlar muhtemelen.

Tam tersi hücum beki lazım bence arkasına. Sürekli arkasındaki bekin koridorlarını kollayarak top oynuyor. Bayern'de hücum bekleriyle oynamaya alışmış belli ki. Bir de bekle ters ayak olsalar daha da uyumlu olurlar muhtemelen.

TSL özelinde kendisini zamanında Jaja gibi rakip bekle 1'e 1 bırakırsak Sane'den daha çok faydalanırız diye düşünüyorum. Sırf bu yüzden Trabzon sağ beki ileri çıkmıyordu ki rakip kanatta kendisiyle beraber geri gelmesin.

TSL özelinde kendisini zamanında Jaja gibi rakip bekle 1'e 1 bırakırsak Sane'den daha çok faydalanırız diye düşünüyorum. Sırf bu yüzden Trabzon sağ beki ileri çıkmıyordu ki rakip kanatta kendisiyle beraber geri gelmesin.
Rakip bekle 1'e 1 bırak tamam ama dün solda Eren'le çok üst üste bindiler işte. O yüzden ters ayaklı bek dedim. Şimdilik sağda Sallai ile oynaması daha bir lehimize bana göre.

Rakip bekle 1'e 1 bırak tamam ama dün solda Eren'le çok üst üste bindiler işte. O yüzden ters ayaklı bek dedim. Şimdilik sağda Sallai ile oynaması daha bir lehimize bana göre.

Bu arada 2 maçta izlediğim Sane'nin bana hayal ettirdiği ceza sahasının biraz gerisinde (hafif sağ kanada kayık) topla buluştuğunda, biraz içe kat edip sol ayağıyla iyi bir şut çıkartabilir rahatlıkla ya da beklenmedik bi ara pas atabilir. Osi'yi Barış'ı veya İcardi'yi çat diye kaleciyle karşı karşıya bırakabilir.

Özetle Sane'yi kanada hapsetmek yerine onu gerçekten 10 numara gibi (ama geri gelsin oyun kursun dediğimiz bir 10 değil, sahte 9 gibi) kullanırsak kendisinden maksimum verimi alabiliriz gibi.

yiğenim gol at artık bugün. hayrına vermiyoruz çuvalla avroyu

Artik hazir olnan gerek, Baris yoksa biz neyiciz diyeceksin Osimhenle Kayseriyi pastirmaya cevireceksin.

Akıbetin zaha gibi olacak diye çok korkuyoruz. Lütfen bu travmayı bidaha yaşatma taraftara

Geri
Üst Alt