#10 Leroy Sané

muridleri şimdiden pas atılmıyor fln diye mılleti darlıyor twitterdan

yapmayın arkadaşlar

Adam tiki takacı, futbolun ayağa oynandığı, neredeyse pas hatası yapmayan, fizik kondisyonu yüksek, IQ ve yetenek dolu bir takımdan geliyor. Ayrıca geldiği ülkede çim ve zemin kalitesi muazzam.

İlk maçı patates tarlasında oynadı. Takım arkadaşları da Bayern seviyesinin epey aşağısında tekniği olan adamlar. Adam şu an anlaşılamıyor ve anlayamıyor. Bocalaması o kadar normal ki eleştirenleri anlamak mümkün değil.

Birkaç maça alışacak zaten darlamayın. Hele İlkay gibi yüksek oyun görüşü olan kreatif bir oyuncu da gelirse muhteşem olur. Icardi dışında Sane ile verkaç yapacak tek bir kişi bile yok takımda.

GyVsoIJXwAgMf1j.webp

Iyi oynadi ve iyi mucadele etti yine ama

Havadan top oynayan bi takıma ana avrat sövse haklı

Sallai,eren ve torreira kaç kere boşken pas atmadi saneye

Adam verkaca giriyo,pas alamiyo önüne

Boş kosu atiyo pas veren yok

Sara ve yunus kendisine çok uzak ve 2 haftadir tek pas yapmadılar saneyle

Osimhen girince gördük etkiyi

Bu arada gerçekten pas atılmıyor kötü oynamasına rağmen bunu söylüyorum bugun 10 tane boş koşu attı. Davinson'un yanına kadar geliyor top yine alamıyor. Zaten maç oynanırken bir kaç tane renkdaş bunu farketti maç konusuna sane sahada yokmuş gibi oynuyorlar yazmıştı katılıyorum.

Toparlar toparlar. Adama neler dendi jest mimikleri kötü dendi el kol yapar dendi surat asar dendi hiç öyle şeyleri yok yani zaha ile alakası yok ama bazen sahada şuna dönüşüyor!

3144.png

Ya saçma sapan yorumlar yapan var. Beyler siz maçı nerenizle izliyorsunuz. Herife top atılmıyor yetmiyor atıyorlar ya arkasına yada vermiyorlar bak bu adamın hızına yetişirse Osimhen yetişir onda da dağıtır geçeriz az sabır yahu.

Toparlar toparlar. Adama neler dendi jest mimikleri kötü dendi el kol yapar dendi surat asar dendi hiç öyle şeyleri yok yani zaha ile alakası yok ama bazen sahada şuna dönüşüyor!

3144.png
El kol yapmaz hocam, ama aşırı laubali takılır saha içinde bayern'de de öyleydl almanlara bu yüzden kafayı yedirtiyordu. Dünya yansa bir tutam otu yanmaz deyişindeki adam sane işte. Bunun bir üst level versiyonu var o daha beter bir adam o da leao leao'da mimik bile yok yatak yorgan serer yatar direkt. Yaradılışsal olarak böyleler herhalde yapacak birşey yok topunu oynadığı sürece göze batmaz.

El kol yapmaz hocam, ama aşırı laubali takılır saha içinde bayern'de de öyleydl almanlara bu yüzden kafayı yedirtiyordu. Dünya yansa bir tutam otu yanmaz deyişindeki adam sane işte. Bunun bir üst level versiyonu var o daha beter bir adam o da leao leao'da mimik bile yok yatak yorgan serer yatar direkt.
ben bir laubalilik görmedim pek İlkerim ya Almanlar bizden farklı bir kafada olan millet onlara öyle gelen bize gelmeyebilir. Şimdilik sahada ki haline odaklandık.

ben bir laubalilik görmedim pek İlkerim ya Almanlar bizden farklı bir kafada olan millet onlara öyle gelen bize gelmeyebilir. Şimdilik sahada ki haline odaklandık.

Laubalikten kastım aslında şey ya, böyle vurdumduymaz umursamaz bir tavır takınır ama has topçu işini yapınca bu coolluk oluyor yapmayınca göze batıyor işte, tabi yaradılış meselesi ben veletliğinden beri bilirim hep aynı tarzı vardı. Avrupa maçlarında çok ekmeğini yiyeceğiz yeteneğinin umarım hepimizin mutlu olduğu bir transfer olur bakalım hayırlısı.

Bu adamin su anda zorluk cekmesi ile bizim takimin baskidan kolayca cikamamasinin arasindaki baglantiyi biraz futboldan anlayan insan kolayca anlar.

yav bırakın şu geçmiş işlerini.. bana burada birşey vermedikten sonra isterse 100 kupa kazansın.. çok sayıda pas hatası, emanetçi gibi, aman aman bir şut bir adam eksiltme göze hoş gelen hareketler falan.. şunu çözmekte neden zorlanıyorsunuz.. sane ismi kadar oynamalı gerisi fasa fiso.. antep, karagümrük maçı yani tutupda reale karşı şov beklemedik henüz.. öte yandan barış, sallai, osimhen falan kendini yırtıyor sahada.. prenses gibi takılmaktan vazgeçmez ise işi zor.. bu adamın en az 25 gole katkı vermesi lazım.. bunu yerliler bile yaptı.. sane ise saneliğini gösterecek.. ağır yorum ama futbolcu kendini sahada belli eder.. vucüt dili çok zayıf maalesef.. umarım yanılırım..

Geri
Üst Alt