- 3 Temmuz 2012
- 138.259
- 87.042
- 5.338
muridleri şimdiden pas atılmıyor fln diye mılleti darlıyor twitterdan
yapmayın arkadaşlar
yapmayın arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
El kol yapmaz hocam, ama aşırı laubali takılır saha içinde bayern'de de öyleydl almanlara bu yüzden kafayı yedirtiyordu. Dünya yansa bir tutam otu yanmaz deyişindeki adam sane işte. Bunun bir üst level versiyonu var o daha beter bir adam o da leao leao'da mimik bile yok yatak yorgan serer yatar direkt. Yaradılışsal olarak böyleler herhalde yapacak birşey yok topunu oynadığı sürece göze batmaz.Toparlar toparlar. Adama neler dendi jest mimikleri kötü dendi el kol yapar dendi surat asar dendi hiç öyle şeyleri yok yani zaha ile alakası yok ama bazen sahada şuna dönüşüyor!
![]()
ben bir laubalilik görmedim pek İlkerim ya Almanlar bizden farklı bir kafada olan millet onlara öyle gelen bize gelmeyebilir. Şimdilik sahada ki haline odaklandık.El kol yapmaz hocam, ama aşırı laubali takılır saha içinde bayern'de de öyleydl almanlara bu yüzden kafayı yedirtiyordu. Dünya yansa bir tutam otu yanmaz deyişindeki adam sane işte. Bunun bir üst level versiyonu var o daha beter bir adam o da leao leao'da mimik bile yok yatak yorgan serer yatar direkt.
ben bir laubalilik görmedim pek İlkerim ya Almanlar bizden farklı bir kafada olan millet onlara öyle gelen bize gelmeyebilir. Şimdilik sahada ki haline odaklandık.