#10 Leroy Sané

Ortasaha gerçekten sar oğlu sart
Stoper olmayacak belli zaten Okan Buruk "Sağbek oynayabilen stoper istiyorum" dedi ve geldi Singo, iyi bir kaleci ve Hakan ile kapatırsak buna da şükür diyeceğim bence Hakan + İlkay + Kaleci + Solstoper şart ama yapacak birşey yok.

Valla 2 haftalık milli araya girdik. Artık hiçbir bahanesi yok

An itibariyle;

- Kendisinin defansif zaafiyetlerini kapatabilecek arkasında hayvan gibi bir sağ bek Singo ve 90 dk koşan Sallai var
- Torreira Lemina gibi 2 tane kesici var kendisinin gtünü toparlayabilecek.
- Yanına hem eski takım arkadaşı hem milli takımdan kaptanı İlkay geldi.
- Savunma arkasına koşu atmak isterse ara pası atacak İlkay ve long ball atacak Sara var.
- İster asist için olsun isterse 1e 2 yapmak için olsun Osimhen gibi dünyanın en iyi 5 santraforundan biri var.

10 milyon euro maaşı var ve kariyeri belli, yaşı da 29.

Bu adam an itibariyle oynayacağı 10 maçın en az 7 tanesinde fark yaratmak zorunda. Bizi taşımak zorunda.

Sane'nin defansif zafiyeti yok. Hatta defansif anlamda en çalışkan kanat oyuncumuz kendisi

Rize maçında arkada top kaybettiği pozisyonda da faul vardı bu arada. O gol ofsayt olmasaydı faulden dolayı VAR'dan dönerdi

Yine de laubali laubali takılmasını aklamıyor bu tabii

Bize gelen topcu sprint atamaz oluyor Zaha‘da da ayni sorunu yasadik. Acaba yanlis antrenman metodu mu? Herif bayern‘de sprint atabiliyordu yahu daha 4 ay önce.

İlkay transferi Sane için doping etkisi yapacak yakın bir arkadaşının takımda olması onun performansını ve moralini yükseltecektir

Takımla kaynaşmış gibi görünsede yakın bir arkadaş yeni bir yerde çok önemlidir

Biz başka adam izlemişiz demek ki. Ezber ve kalıp yorumlardan geçilmiyor.

Bize gelen topcu sprint atamaz oluyor Zaha‘da da ayni sorunu yasadik. Acaba yanlis antrenman metodu mu? Herif bayern‘de sprint atabiliyordu yahu daha 4 ay önce.
Sane ile Sallai olmadı bence. Bir de Singo ile deneyelim. O da olmazsa Eren'in kanadına alırız Saneyi. Erenle de olmazsa Jakopsla deneriz. Hiçbiri olmazsa forvet arkası deneriz. Her yerde oynar.

Arkasında Singo olunca kafası daha rahat olacak yarı saha çizgisinin gerisinde çok fazla topla buluşuyor bu adamın topla ilk buluşması gereken yer rakip ceza saha çizgisi yakını olmalı yani bir yada iki hamlede tehlike yaratabilmeli

1756821492589.webp

devre arası elden cıkarmak lazım

Sane'nin defansif zafiyeti yok. Hatta defansif anlamda en çalışkan kanat oyuncumuz kendisi

Rize maçında arkada top kaybettiği pozisyonda da faul vardı bu arada. O gol ofsayt olmasaydı faulden dolayı VAR'dan dönerdi

Yine de laubali laubali takılmasını aklamıyor bu tabii

Nasıl yok geçen maçta jogging yapıyordu topu kaybettikten sonra

Nasıl yok geçen maçta jogging yapıyordu topu kaybettikten sonra
Barış'ı geçen sezon en çok eleştirdiğim konuydu bu. Çoğu maç geri dönmüyor eli belinde takılıyordu. Ben bunu Sane'de daha hiç görmedim. Barış için yazdın mı bunları geçen sezon.

Barış'ı geçen sezon en çok eleştirdiğim konuydu bu. Çoğu maç geri dönmüyor eli belinde takılıyordu. Ben bunu Sane'de daha hiç görmedim. Barış için yazdın mı bunları geçen sezon.

Barış ve Sane’nin istekliğini karşılaştırırsak Barış 10 üzerinden 9 alır Sane 5/6 felan. Sence Sane hiç her şeyimi verecem gibi tavır sergiliyor mu sahada?

Barış ve Sane’nin istekliğini karşılaştırırsak Barış 10 üzerinden 9 alır Sane 5/6 felan. Sence Sane hiç her şeyimi verecem gibi tavır sergiliyor mu sahada?
Her topçunun mizacı farklıdır. Barış benim sevdiğim bir oyuncuydu ama eli belinde gördüğüm de çok oldu. Bu Barış'a bir eleştiriden ziyade bu konuda hedefe koymaya çalıştığınız Sane için cevaptır.

Son maçta da takımın geneli 2. viteste takıldığından yine günah keçisi Sane oldu. Halbuki bir önceki maça damga vuran da oydu.

Geri
Üst Alt