Zaten konu isim değil anlasamadigimiz yapılan muamele.Satarsin Barışı keremi alırsın 30 milyonluk oyuncu.Sen aynı mevkide oynayan oyuncunun üstüne kuma getiriyorsun.Anlatmaya çalıştığım meseleyi lütfen anla.Kendi çocuklarımız yok oluyor.Barisin mevkiisinde oyuncu almasaydin eğer sezon başı kontrat yapan oyuncu böyle hoplarmiydi .Mesele bu .Anlaramadigim.Yanlis yapiyoruzSagnek mevkiisinde oyuncu yok gittin aldın.Sorun yok.Ama mevkiden bahsediyorum.Oyundan vs bağımsız.Oyun anlayışımızı ayriyeten tartışırız.Anlatabiliyormuyum.Barisin olayını yönetim show yapıp bu oyuncuyu getirerek Barışı bu hale soktu.Yatin benzerleride olacak.Bu kafayla gidilirse eğer.Yillardir aynı saçmalık yapılıyor.Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Dostum adama kışt diyen oldu mu? Her açıklamada "Barış bizim en önemli oyuncumuz" dendi mi? dendi. Takım ayarlanırken tahtaya göz kapalı Torriera, Shancez , Osimhen, Barış yazılıyor mu yazılıyor. Daha neyi sorguluyor ?
Oyun kurgusuna gelecek olursak,
İlk Manchester maçı ortada geçti
ikinci Manchster maçında kötü futbolun vardı kalecileri 2 tane ortasahadan gol yemese kendi evinde fark yiyordun
Kopenhag'a 1. maç iyiydin gol atamadın
Kopenhag 2. maç rezildin
RCS RFS mi neyse adı bunları 10laman lazım Anadolu takımı gibi oynadın
Molde'de varlık gösteremedin kazandığın maçı verdin
Ajax ile kafa kafaya oynaman lazım yoksun
Az Alkmar ilk maç ilk yarı kötüydün, ikinci yarı berabere kaldın
AZ Alkmar 2. maç içinden geçtiler
AZ Alkmar 3. maç üretken olamadın
Kiev, ilk 20 dk iyi oynadın sonra yine yok oldun.
Tottenham, kariyerinin en iyi oyununu oynattın bir daha yoksun.
Osimhen ile Sane'nin güncel değeri AZ Alkmardan daha pahalı.
Sezon başı 2 senedir senden 40 puan fark yiyen beşiktaş karşısında 5 yemişsin, favori olduığun içerdeki fener maçını alamamışsın, fenere 2 maç güzel oynayım 2 maç kötü oynamışsın. beşiktaş maçlarında içerde 2 maç iyiysin diğerlerinde yoksun. Ligin genelinde maçların %60 civarını kötü oynuyorsun ve bazen saçma puanlar bırakıyorsun, demek ki oyun kurgusunda bir problem var. 155 maçta iyi oyun oranı 20-25 maçı geçmez lig dahil, geri kalan vasat oyun. "ama kazanıyor" şu kadro ile kazanamazsa ayıp zaten.
"neticiye bakalım" diyebilirsin ama Avrupada "neticeyi" alabilmek için iyi oyun gerekiyor çok önemli oluyor işte ve hala o yok yani. Bunları niye anlatıyorum bunların Barış ile alakası yok eğer varsa Barış zaten City falan yapmalı bu durumda.
Barış "para için gidiyor hede hödö" evet para için gidiyor senelik 14 milyon'dan çok güzel rakam bence gidebilir problem yok isteyedebilir ama "ya ben küstüm antrenmana çıkmıyorum" diyemezsin. Kalırsa "mecbur" destek çıkacağım ama sempatimi kaybetti.