#10 Leroy Sané

Macta duzgun oyun oyanmadik valla.

Bireysel kotuydu, lami cimi yok ama takim genel olarakta duzgun yardimlasmali bir oyun oynamadi ofansta.

Şuana kadarki en iyi oynadığı maçtan sonra yazmış olayım,

Hücumda çok top kaybı yapıyor ve savunmada hem istek olarak hem de yetenek seti olarak zaafı var. Hep Sane/Sallai kanadından geldiler, hocanın savunma yapmaya en azından savunmada pozisyon almaya ikna etmesi gerekecek. Yoksa çok pozisyon verdiriyor şuanki haliyle. (Hazır değil tabiki onu da göz önünde bulundurarak söylüyorum.)
😐

Kötü performansina sasirmiyorum cünkü bayernde de böyleydi 1 mac iyi 5 mac kötü. Fazlasinida beklemeyin bu kadar cünkü.

Aşırı aşırı formsuz. Hatta şöyle söyleyeyim kendisi -10 kiloya rağmen kondisyon olarak İcardi'nin bi tık üstü gibi. Kendisinin futbolcu kariyerine ve profesyonelliğine güvenerek milli ara sonrası hafif toparlamasını, 1 ay sonra form tutmuş haliyle oynamasını bekliyorum.

Eğer 1 ay sonra da durum böyleyse maalesef hayal kırıklığı olarak kalır.

Kötü performansina sasirmiyorum cünkü bayernde de böyleydi 1 mac iyi 5 mac kötü. Fazlasinida beklemeyin bu kadar cünkü.

bugün auta gönderdiği toplar bayerndeyken vuku bulsa süresiz kadro dışı kalırdı heis

herif konsantre değil

işbu hususun sorumlusu okan burak biraz da i says

bugün auta gönderdiği toplar bayerndeyken vuku bulsa süresiz kadro dışı kalırdı heis

herif konsantre değil

Bilmiyorum yav. Bu senelerdir taninmis Sane. Baya iyi günlerinde, Bayern taraftari bunu acayip sisiriyordu. Sonra formsuzlugu basladiginda ve üst üste kötü oynadiginda, bunun direk satilmasinin veya sözlesmesinin uzatilmamasini istiyorlardi.

Sanede baya vurdum duymaz, gevsek, relax bir karakter var gibi geliyordu bana hep. Bunu hem daha basit lige gelmeyle, üstüne bununla milli hocan fazla mutlu degilse, bu herife devamli toparlamak her hoca icin zor olur

herif konsantre değil

Sorumlusunu bilemem de böyle devam ederse büyük sikinti. Bayern de begenilmiyordu zaten bakma sen. Kime sorsam ona güven olmaz, iki mac aldirir sonra bakmisin 5 mac sahada göremezsin diyenler oldu.
Hayirlisi artik...

Yunusla iyi verkaç yapıyorlardı etrafında anlaşabileceği oyuncular olması lazım, adam topu verip ok gibi boşluğa kaçıyor aslında ama neyse zaman lazım

Bütün kariyeri boyunca, prime dönemi dahil, maç içinde odaklanma ve süreklilik hususlarında defolu olduğu herkes tarafından bilinen ve çokça konuşulmuş bir şey; bu yaştan sonra düzelmesini beklemek enayi işi. Aktif olduğu periyodların daha da azalmış olmasından bile vahimi ise topu olumlu kullanma yüzdesinin inanılmaz seviyede düşük, top kayıplarının yüksek olması. Uyum sağlayıp ritmini buldukça daha iyi seviyeye geleceğinden kuşkum yok ama ''UCL maçlarında Osimhen-İcardi-Sane üçlüsü birlikte yardıracaklar'' beklentisi ham hayaldir. Velev ki bu 3 oyuncu prime hallerinde olsunlar.

Biz sahada daginik hucum edersek dun izledigimiz gibi, her oyuncu konusunda 3er sayfa tepki siralanir sezon boyu

Agustos lig acilisidir vs dedik ama dun felaket dagilmaya musait takimdik

Bir de yıllardır hep oyuncuya hücum seti çizmekten bahsediyorum, hala doğaçlama takılıyoruz. Bir düzen kurarsın hop Sane bire bir kalır rakiple.

Bu olmadığı sürece kanat öğütmeye devam ederiz. Okan Buruk’un sisteminde iş yapacak en iyi kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz ya da Yunus gibi fedakar adamlar.

Sane gibi düzene alışmış adamı ikna edemiyorsun, Sallai gibi yetenek seti kısıtlı adamlar bile daha çok iş yapıyor.

Üzülerek söylüyorum DÜZELMEZ. Yeni Zaha sorunumuz Sane olur. Mertens gibi takımı sahiplenecek kaşar yabancı 5-10 yılda bir grlir. Bu da Sane değil. Sahada duruşu aidiyet hissetmiyor memnun değil Zahaya benzemiyormu, gole yakın diye aldık golle alakası yok yine kaldık YUnusa.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyunun içine sokulması lazım. Takım şunu anlamali artık osimhen ve sane için asker gibi çalışılacak. Bu adamlar maç kazandırır değerli adamlar. Bu adamlar yok gibi davranırsan ceremesini çekersin.

Üzülerek söylüyorum DÜZELMEZ. Yeni Zaha sorunumuz Sane olur. Mertens gibi takımı sahiplenecek kaşar yabancı 5-10 yılda bir grlir. Bu da Sane değil. Sahada duruşu aidiyet hissetmiyor memnun değil Zahaya benzemiyormu, gole yakın diye aldık golle alakası yok yine kaldık YUnusa.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaha yine bişeyler yapmaya çalıştı. Bu malesef ziyech

Geri
Üst Alt