Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuana kadarki en iyi oynadığı maçtan sonra yazmış olayım,
Hücumda çok top kaybı yapıyor ve savunmada hem istek olarak hem de yetenek seti olarak zaafı var. Hep Sane/Sallai kanadından geldiler, hocanın savunma yapmaya en azından savunmada pozisyon almaya ikna etmesi gerekecek. Yoksa çok pozisyon verdiriyor şuanki haliyle. (Hazır değil tabiki onu da göz önünde bulundurarak söylüyorum.)
Kötü performansina sasirmiyorum cünkü bayernde de böyleydi 1 mac iyi 5 mac kötü. Fazlasinida beklemeyin bu kadar cünkü.
bugün auta gönderdiği toplar bayerndeyken vuku bulsa süresiz kadro dışı kalırdı heis
herif konsantre değil
işbu hususun sorumlusu okan burak biraz da i says
Sorumlusunu bilemem de böyle devam ederse büyük sikinti. Bayern de begenilmiyordu zaten bakma sen. Kime sorsam ona güven olmaz, iki mac aldirir sonra bakmisin 5 mac sahada göremezsin diyenler oldu.bugün auta gönderdiği toplar bayerndeyken vuku bulsa süresiz kadro dışı kalırdı heis
herif konsantre değil
işbu hususun sorumlusu okan burak biraz da i says
Zaha yine bişeyler yapmaya çalıştı. Bu malesef ziyechÜzülerek söylüyorum DÜZELMEZ. Yeni Zaha sorunumuz Sane olur. Mertens gibi takımı sahiplenecek kaşar yabancı 5-10 yılda bir grlir. Bu da Sane değil. Sahada duruşu aidiyet hissetmiyor memnun değil Zahaya benzemiyormu, gole yakın diye aldık golle alakası yok yine kaldık YUnusa.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi