#10 Leroy Sané

bekini geçemiyor fln aşırı ezbere bir yorum

çok rahat adam geçiyor

geçmesinin neticesinde bir şey yapmıyor, final aksiyon eksik vs. ama çok rahat adam geçiyor

muhtemelen ligde açık ara en çok adam geçen heriftir şimdiden

franfurtta 11 başlaması forma adaleti açısından olmaması gereken bir olay ancak 11 başlayacaktır

Ikinci yari sane yunusa pas atti kosuya basladi yunus kosu yoluna atacagina topu durdurdu 50 kisiye calim atmaya ugrasip topu kaybetti. Tamda aradigi pozisyonlar, kaleciyle birebir kalacak. Bayernde birsürü öyle golü var. Böyle sane kendini göstermez tabi. Birazda yerimi kaybetme derdi var gibi. Orda pasi atacan yoksa takimdaslik nasil olusacak. Yunus barisi nekadar sevsem bazi yerlerde cok benciller. Osimhen gecen mac bosuna kizmadi herkes osimhene yüklendi. Osimhen gibi forvetin var ama adam pas almak icin bogusacak. Bizim kanatlar hep ben yapayim derdinde, hazirlayici olmuyorlar hic, bu yüzdende kisir oyun cikiyor ortaya. Ahmet girdi mütevazi oyunuyla hemen pasini cikardi ve icardi golünü atti. Kanatlarimiz birazda beslemeye oynasa cok daha fazla gol atariz oyunumuz güzellesir daha verimli olur.

Ikinci yari sane yunusa pas atti kosuya basladi yunus kosu yoluna atacagina topu durdurdu 50 kisiye calim atmaya ugrasip topu kaybetti. Tamda aradigi pozisyonlar, kaleciyle birebir kalacak. Bayernde birsürü öyle golü var. Böyle sane kendini göstermez tabi. Birazda yerimi kaybetme derdi var gibi. Orda pasi atacan yoksa takimdaslik nasil olusacak. Yunus barisi nekadar sevsem bazi yerlerde cok benciller. Osimhen gecen mac bosuna kizmadi herkes osimhene yüklendi. Osimhen gibi forvetin var ama adam pas almak icin bogusacak. Bizim kanatlar hep ben yapayim derdinde, hazirlayici olmuyorlar hic, bu yüzdende kisir oyun cikiyor ortaya. Ahmet girdi mütevazi oyunuyla hemen pasini cikardi ve icardi golünü atti. Kanatlarimiz birazda beslemeye oynasa cok daha fazla gol atariz oyunumuz güzellesir daha verimli olur.
Zaniolo'nun Osimhen'e yaptığı asistin küçümsenmemesi gerektiğini yazmıştım geçenlerde. Topu paylaşma konusunda Yunus ve Barış'ın çok ciddi problemleri var. Basit pasları yapsalar her sezon istatistiklerine +5 gol +5 asist ekleyecekler belki de. Kariyerlerini bir üst seviyeye çıkaracak hamle bu olacak. Yoksa ikisi de çok özel oyuncu.

Ezbere oynuyor. taktik set çizilmeli doğaçlama oynamak istemiyor tüm sorun bundan itibaret, kendisine set çizilmesi lazım o zaman faydası olur. Okan buruk çizemiyorsa ilkay çizsin buna setler. Müsait pozisyon almadıysa al bir şey yap diye pas verilmemeli, müsait pozisyon almadığı zaman adam koşu atmaya başlıyor ki o zaman çok faydalı oluyor. Adamın kullanım kılavuzu var ve buna uyulması lazım. Uymuyorsan bu kullanım kılavuzuna oynatmayacaksın.

Zaten adam gelirken beni çok istediler o nedenle Galatasaraya geldim dedi. Bu şu demek demekki galatasarayın benimle planları var özel setleri var ben de geleyim. Neden özel setle oynamak istiyor çünkü adamın oyun tarzında birleşik hareketlerinde bir estetik var. Doğaçlama oynarsam sıradan topçuya dönerim diye düşünüyor. Kesinlikle biz sıçıyoruz al sen birşeyler yap diye adama pas atılmamalı. Biraz zeka ve plan lazım ortasahadaki paslaşmalarımızda.

Umarım zorla okan hocayı taktik setler üzerinden oynamaya iter ve bunun başlangıcı olur.

Bayern'de de son sezonu bu tarz performansı vardı ama ligin içinde geçer diye bekliyordum şuan şaşırttı. umarım alışır.

Zaniolo'nun Osimhen'e yaptığı asistin küçümsenmemesi gerektiğini yazmıştım geçenlerde. Topu paylaşma konusunda Yunus ve Barış'ın çok ciddi problemleri var. Basit pasları yapsalar her sezon istatistiklerine +5 gol +5 asist ekleyecekler belki de. Kariyerlerini bir üst seviyeye çıkaracak hamle bu olacak. Yoksa ikisi de çok özel oyuncu.
Iste onu anlamalari lazim. Bazen asist yapmak gol atmaktan daha güzeldir. Oyuncu olarak cok daha iyi yerlere gelirsin.

Johan Cruyff'un tanınmış sözünde şöyle yazıyor: "Futbol oynamak çok kolay, ama basit futbol oynamak şimdiye kadarki en zor şey."

Son düzenleme:
Zaha gibi oyunu, Ziyech gibi mentali var. Forma adaleti olarak Baris ve Yunus'tan ziyade Sallai'nin bile gerisinde olmali.

Toparlanıp kendine gelmesi lazım… Okan hoca 3-4 maçta hemen çekmez yedeğe, sabırlıdır… ama baktı olmuyor yine bildiği güvendiği oyuncuları oynatacaktır…

bekini geçemiyor fln aşırı ezbere bir yorum

çok rahat adam geçiyor

geçmesinin neticesinde bir şey yapmıyor, final aksiyon eksik vs. ama çok rahat adam geçiyor

muhtemelen ligde açık ara en çok adam geçen heriftir şimdiden
Dünya futbolunda çalım atmanın çok önemi kalmadı. Dikine kaleye giden aksiyonlarda ise şu ana dek çok yetersiz, ne hazırlayıcı ne de bitirici rolü yapabiliyor.

Paralel çalımlarla topu içe sürmenin zaten faydası olmuyor.

Ha bekle bire bir kalacağı setler de çizmiyoruz orası ayrı ama Yunus buna rağmen dikine gidişleri yapıyor mesela, geçen sene çok daha iyi yapıyordu.

Yine oyuncu fanlığı Galatasaray sevdasının önüne geçiyor bence. :)

Sane harika bir kariyer ve çok üst düzey bir yetenek. Buna zaten itiraz yok. Üstelik ümidimizi kesmemiz için sebep yok daha 29 yaşında. Rahat en az 2-3 sene üst düzey oynayabilir.

Şuan bariz şekilde ortama, sahaya, yani hiçbir şeye alışamadığı belli. Ancak zaten mesele yapamaması değil. Mesele sorumluluk almaması. Mesela Sane topu soluna çekip dener 2-3 kere içeri kat edip şut çeker iyi vuramaz, deriz toparlar olur. Verkaç yapmaya çalışır yapamaz deriz ki alışır zamanla.

Sane ne zaman biraz sorumluluk alsa zaten maç içerisinde kıpırdıyor, sonra Mustafa Sarp reyizin gölge press'inin bir üst modeline, gölge futboluna geçiş yapıyor.

Evet Frankfurt maçında bence de Sane yedek oturmamalı, hatta en az kafadan bi 10 maç da oynar zaten net ilk 11. Ancak bir yerde bekleneni verdi verdi, veremedi yedeğe geçer bro. Burası Galatasaray. Leroy Sane de olsan yedek oturursun.

herif bayern'de, city'de alışmış tik tak tik tak bize gelince sudan çıkmış balığa döndü. yunusum 3 kişiyi geçiyo, kafayı indirip 4.'yü de geçer miyim diye bakıyo sane-icardi boş kaleye girebilecekken. sane'de bi problem olduğunu sanmıyorum, sorun bizim yerel kulüp kafamızda. takımın birkaç oyuncu çıkarınca geri kalan %90'ı sane'ye uyarsa avrupa kulübü oluruz, uymazsa türk işi yapıp sane'yi postalayıp kullanamayacağımız başka bir dünya yıldızına tonla para bayılırız.

Eğer Frankfurt maçında ölümüne oynarsa hemen birkaç hafta yedek bırakmak lazım. Yerinin garanti olmadığını bilsin ki ligde yürüyerek oynayamayacağının farkına varsın. Frankfurt gibi müthiş bir PR maçında bile Eyüp maçından hallice bir görüntü olursa sıkıntı daha büyük zaten.

Dünya futbolunda çalım atmanın çok önemi kalmadı. Dikine kaleye giden aksiyonlarda ise şu ana dek çok yetersiz, ne hazırlayıcı ne de bitirici rolü yapabiliyor.

Paralel çalımlarla topu içe sürmenin zaten faydası olmuyor.

Ha bekle bire bir kalacağı setler de çizmiyoruz orası ayrı ama Yunus buna rağmen dikine gidişleri yapıyor mesela, geçen sene çok daha iyi yapıyordu.
Burası önemli bence de. Rakip takımı İrfan Can Kahveci kadar tedirgin edemiyorsa -ki edemiyor- bahane aramaya gerek yok. Ritm bulup uyum sağladıkça katkısı artarsa memnuniyetle överiz.

açık ara ilk 11'deki en faydasız oyuncu ilk 5 hafta itibariyle, buna icardi de dahil

yunus'la barış'la vs karşılaştırmam bile

dün yunus'un pas atmadığı pozisyon üzerinden bahaneler üretilmeye de başlanmış hemen, ortada genel bir tablo var neyi neden inkar ediyorsunuz anlamıyorum ki, zaha'da da böyle ıkına ıkına savunanlar vardı ulan adam top oynamıyor işte

açık ara ilk 11'deki en faydasız oyuncu ilk 5 hafta itibariyle, buna icardi de dahil

yunus'la barış'la vs karşılaştırmam bile

dün yunus'un pas atmadığı pozisyon üzerinden bahaneler üretilmeye de başlanmış hemen, ortada genel bir tablo var neyi neden inkar ediyorsunuz anlamıyorum ki, zaha'da da böyle ıkına ıkına savunanlar vardı ulan adam top oynamıyor işte
Sonu onlara benzemesin; Leo Franco sıçtıkça ''Kurtarış yapmıyor ama sistem kalecisi'', Elano10-15 metre biraz hızlı koşunca oyundan alsın diye dili dışarıda kulübedeki hocayla göz göze gelmeye çalıştıkça ''Doğru yerde durması yeter, koşmasa da olur, asistin asistini yapıyor'' elementlerini uyduran hatırı sayılır kitleyi hatırlattın.

Geri
Üst Alt