#10 Leroy Sané

perşembe akşam şov yapmazsan bittin koçum.

İlk maçtan anladım maalesef yararli olamaycagini, hatta buraya yazdim "ben topcudan anlarim hem de ilk mactan bu sane'den hayir gelmez" diye ama benle alay ettiler. Olmasini bekleyene kadar bir bakmisiz mayis gelmiş.

Sane'ye yakışmayan bir futbol izliyoruz şu ana kadar. Israrla yanılmayı bekliyoruz. Şaşırt bizi dostum.

Yürüyerek oynamayip 20 tane top kaptirmamasi lazım

Noname olsa içinden geçmiştiniz
hücumda şuan topla giden , bir şeyler yapmaya çalışan tek oyuncu zaten ordan geliyoruz sürekli.Sane zaten maç başı çok fazla top kaybı yapan bir oyuncu her zaman , farklı bir şey de yapmıyor bugün.Barış falan biraz daha efektif olsa daha da iyisini yapardı

hücumda şuan topla giden , bir şeyler yapmaya çalışan tek oyuncu zaten ordan geliyoruz sürekli.Sane zaten maç başı çok fazla top kaybı yapan bir oyuncu her zaman , farklı bir şey de yapmıyor bugün.Barış falan biraz daha efektif olsa daha da iyisini yapardı
Her topu ezdiklerini bildikleri için herifi boş birakiyorlar

Direkt Zaha vol2. Hatta Zaha ilk başlarda daha verimli oynuyordu. Okan hoca Zaha'yı Sane gibi sürekli oynatsa belki adam aidiyet hissedip daha da açılabilirdi.

Bu maç patlama yapar diyordum şu an için o ümit yok inşallah 2.yari sihirli değnek deger.

Yaw saniye başına top kaybediyor adam
yaw kaybediyor da bir şeyler yapmaya çalışan o var sadece.Eli ayağı birbirine giriyor işte barış ve yunusun ki şu yediğimiz gol de muazzam bir örnek buna içeride girip bekliyor içeride ikisi de.Biraz opsiyon olsunlar da ikili oynasınlar sane de az top kaybetsin

Geri
Üst Alt