- 20 Mayıs 2019
- 10.673
- 10.225
- 1.473
Geldigi gün gaza gelip formasını alacaktım Allah korumuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptığı top kayıpları adam eksiltme girişimleriydi, risksiz oynayıp Torreira gibi Sallai gibi yana geriye oynasa böyle istatistik olmazdı, istatistiklere bakanlar da futboldan anladığını sanıyordün ben sallai sane kanadında hiçbir kusur göremiyorum, bence gayet de etkililerdi. sane sallandığı kadar rezil bir oyun da oynamadı, tüm tehlikeler ondan geldi zaten. millet at gözlüğüyle bakıyor, yiyecek adam arıyor her maç sonrası.
Kötü yanlarını söylemiştim ben yav adı çıktığında.Bunun böyle olduğunu neden söylemediniz bize
Ne anlatıyosun sen ya. He resital diyorum. Ben beğeniyorum. Dünde iyidi bana göre sana mı sorcam ne yazacağımı. Ne düşüneceğimi. Sırf alışma süreci için 1 sene beklenen oyuncu biliyorum. İki günde kral ilan edip iki gün sonra çöp edenler senin gibiler işte. Senin gibi zihniyetler yüzünden başımıza ne gelirse geliyo. Sabırsız herşeye itiraz eden saygı nedir bilmeyen boş yapan insanlar yüzünden. Git ötede oyna beğenmiyosan yazılarımı engelle..Yaw ne bekleyeceğim pusuda geldiğinden beri bi bok yaptığı yok, resital sunmuş bilmem ne; çocuk mu kandırıyorsunuz kendinizi mi kandırıyorsunuz; aynı maçı biz de izledik. Eyüp maçında Barış’ın tek devrede yaptığını; sezonda başında oynadığı tüm maçların toplamında yapamadı; resital mesital yazıyorsunuz.
Böyle söyleyince Sane düşmanı oluyorsun.Halbuki istenen temel kanat özellikleri .Dibe insin , katetsin , içeri penetre etsin , orta yapsın.Sadece al ver ve top kaybına ne kadar tahammül edilebilecek merak ediyorum.İnan ki Rashica kat be kat daha iyi sağ kanattı .Hadi onu geçtim Sallai oynasa çok daha verimli olabileceğine inanıyorum.İstenen temel özellikleri yerine getirsin.İnşallah getirir.Dümdüz oynamıyor, deneyip beceremese neyse.
Ne orta gördük, ne çizgiye inme gördük, ne aradan bir pasını gördük, ne ters kanada bir top atışını gördük.
Maç sırasında 2 - 3 kez basit topu bile tutamayıp taça gönderiyor.
Sıfır tehdit rakibe. Zaha ve Ziyech örnekleri bile fazla gelmeye başladı.
Nerede kardeşim o zaman izlediğin adamya ne alakası var neyin yeteneği bu akdar, adamı ugandadan bulup getirmedik ya yıllarca cityde schalkede bayernde izledik ne izlediğimizi de biliyoruz herhalde.
Hocaya soralım bence. Gelip de performansını arttıran yok. Bu sene osimhen bile sallantılı gidecek izleyinNerede kardeşim o zaman izlediğin adam
Neredeeeeee
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi