#10 Leroy Sané

dün ben sallai sane kanadında hiçbir kusur göremiyorum, bence gayet de etkililerdi. sane sallandığı kadar rezil bir oyun da oynamadı, tüm tehlikeler ondan geldi zaten. millet at gözlüğüyle bakıyor, yiyecek adam arıyor her maç sonrası.
Yaptığı top kayıpları adam eksiltme girişimleriydi, risksiz oynayıp Torreira gibi Sallai gibi yana geriye oynasa böyle istatistik olmazdı, istatistiklere bakanlar da futboldan anladığını sanıyor

Geçen kulübün yayınladığı Fc26 videosunda sane kartları açarken driplinge gelince bi duraksadı kim olduğunu hatırlamıyorum birisi en iyi özelliğin bu değil mi zaten flan dedi. Herif'in özgüven son 1.5 senedir düşüktü iyice geriye gidiyor.

Korktugum basimiza geldi Zaha v2 oldu.

Yok aga ben bir daha 30 yasinda hayvan gibi maasli yildiz kanat oyuncusu falan istemiyorum. Yetti artik.

beklentilkerin çok yukarda olan topcu tutmuyor bizde bunu bi yazmak lazım. yaşında falan bir sey yok da o umutsamaz tavrı hiç iyi değil. o tavır anca yaptığı hareketleri basartılı tamamladığı sürece aborbe edilir. diğer türlü kabul edilemez. her aldığı topu aynı yere sürüyor. ulan bayernde 20 senedir tanıyor adamlar zaten seni her içe çekişinde 3 tane adam bitti tepesinde.

Yaw ne bekleyeceğim pusuda geldiğinden beri bi bok yaptığı yok, resital sunmuş bilmem ne; çocuk mu kandırıyorsunuz kendinizi mi kandırıyorsunuz; aynı maçı biz de izledik. Eyüp maçında Barış’ın tek devrede yaptığını; sezonda başında oynadığı tüm maçların toplamında yapamadı; resital mesital yazıyorsunuz.
Ne anlatıyosun sen ya. He resital diyorum. Ben beğeniyorum. Dünde iyidi bana göre sana mı sorcam ne yazacağımı. Ne düşüneceğimi. Sırf alışma süreci için 1 sene beklenen oyuncu biliyorum. İki günde kral ilan edip iki gün sonra çöp edenler senin gibiler işte. Senin gibi zihniyetler yüzünden başımıza ne gelirse geliyo. Sabırsız herşeye itiraz eden saygı nedir bilmeyen boş yapan insanlar yüzünden. Git ötede oyna beğenmiyosan yazılarımı engelle..

Zaha kötü Ziyech kötü Tete kötü Sane kötü. Lokman alsak oda kötü olacaktı bunlara göre. Barış dün ne forvette ne kanatta bişey yapabildi. O zaman Barışta çöp. Yeter yahu cidden yeter. Tüm topları at seneye 3 kişi başına çullansın top kaybı yaptı kötü. Ama bu kadar kanat oyuncusunu oynatamayan bir sistem türeten hatta sistemi ne kimsenin anlamadığı hoca iyi olan. Siz bu kafada devam edin. Çöp edin gelen tüm yıldızları. Kerem övüyodu bunlar en son..

Dümdüz oynamıyor, deneyip beceremese neyse.

Ne orta gördük, ne çizgiye inme gördük, ne aradan bir pasını gördük, ne ters kanada bir top atışını gördük.

Maç sırasında 2 - 3 kez basit topu bile tutamayıp taça gönderiyor.

Sıfır tehdit rakibe. Zaha ve Ziyech örnekleri bile fazla gelmeye başladı.

Çok iyi futbolcu, ama bizim takımda değil. Bizi çok takmıyor, her iki topun birini ezen yıldız olmaz. Berkan daha az kayıp yapıyor

Dümdüz oynamıyor, deneyip beceremese neyse.

Ne orta gördük, ne çizgiye inme gördük, ne aradan bir pasını gördük, ne ters kanada bir top atışını gördük.

Maç sırasında 2 - 3 kez basit topu bile tutamayıp taça gönderiyor.

Sıfır tehdit rakibe. Zaha ve Ziyech örnekleri bile fazla gelmeye başladı.
Böyle söyleyince Sane düşmanı oluyorsun.Halbuki istenen temel kanat özellikleri .Dibe insin , katetsin , içeri penetre etsin , orta yapsın.Sadece al ver ve top kaybına ne kadar tahammül edilebilecek merak ediyorum.İnan ki Rashica kat be kat daha iyi sağ kanattı .Hadi onu geçtim Sallai oynasa çok daha verimli olabileceğine inanıyorum.İstenen temel özellikleri yerine getirsin.İnşallah getirir.

Dün 2 - 3 kez topu aldığında teke tek kaldığında bekledi sonra etrafını 3 - 4 oyuncu kontrol etti. O ara sağından hiç dripling yapmadı.
Yine de etrafında 3 - 4 oyuncu varken sadece 1 kez Sallai'yi kaçırabildik. Oradan daha fazla aksiyon yapabilirdik

Zahayla alakası yok, zaha daha ilk maçında bir top kontrol edemedi diye yedek kulübesinde taşak malzemesi olmuştu, sonrasında zaten krem peynirin oynaması için baskı altındaydı, bu ağabeye kimsenin bir şey dediği yok çiftlikte gibi takılıyor bakalım sonuç nasıl olacak

gelmesin demiştik neymiş avrupadan isteyeni çokmuş
aynen kardeşim

Geri
Üst Alt