#10 Leroy Sané

Ne yalan söyleyeyim Alman Milli Takım Hocasının sözlerini yedirir diye düşündüm. Sane için yılın maçı olmalıydı.
Oyuncular arasında bağlantı yok resmen bizim takımda. Bu işler bir yere kadar maçtan sonra taraftar önünde mastika oynayarak oluyor. CL de Frankfurt gibi zayıf ve boş bir takım içinden geçiyor böyle.
Türkiye şampiyonluğu için de ne Saneye gerek var ne Osimhene.

Bu arada millet takmıyor umursamıyor filan diye kendini avutuyor da

Olay kesinlikle öyle değil heee

Adamın yeteneği bu kadar

Daha ötesi yok yani

Ancak hızıyla bir şey yapabilirse yapar işte

Bu sene en içime sinmeyen transferdi, Bayern de en uyuz olduğum adamdı
Başımıza her sene bi bela alıyoruz
Seneye Almanya veya Abd ye yıllık ücretin %80 ini verip kiralarız

İkilimde bırakıyor Okan hoca konusu zaten, ligi alıyor ama avrupa rezalet. Yönetim zaten rezalet Okan gitse yerine morukyo gibi yabancı getirirler ligde gider elden.
Aldırdığı tüm kanatlar 433 kanadı ve 4231de zor bir rol veriyor.

Kanatlara set çizmeyen tek takımızdır muht.

Ne yalan söyleyeyim Alman Milli Takım Hocasının sözlerini yedirir diye düşündüm. Sane için yılın maçı olmalıydı.
Oyuncular arasında bağlantı yok resmen bizim takımda. Bu işler bir yere kadar maçtan sonra taraftar önünde mastika oynayarak oluyor. CL de Frankfurt gibi zayıf ve boş bir takım içinden geçiyor böyle.
Türkiye şampiyonluğu için de ne Saneye gerek var ne Osimhene.
Başında hoca yoksa ikisine de gerek var.

Galatasaray forması ile birebir kalıpta geçtiği tek adam olmadı. Bir tabir var ya "geçiniz" aynen öyle Sane'nin durumu.

Adam geçmeyi denemedi ki

Efektik pası olmadığına katılmıyom. Nitekim attığımız golde de top kapan süren ve doğru zamanda doğru şiddette pası veren kendisiydi. Basit görünüyor olabilir ama sonuçta daha geçen hafta aynısını Yunus kendisine atamadı

Tekrar söylüyorum, iyi falan oynamadı ama linçlenecek bir şey yapmadı
Valla anasıyla cima eyletecek şeyler bile yapıyor ALDIĞI PARA VE BEKLENTİLER DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE. Ahmet Kutucu bile daha faydalı şu anda kimse kusura bakmasın.

Adam geçmeyi denesin ve geçsin diye almadık mı biz bu adamı neden denemiyor. Aa denemedi denese geçerdi mi diyelim?

Adamın yeteneği bu kadar

Daha ötesi yok yani

ya ne alakası var neyin yeteneği bu akdar, adamı ugandadan bulup getirmedik ya yıllarca cityde schalkede bayernde izledik ne izlediğimizi de biliyoruz herhalde.

gelirken iyi sovmustum hala sovuyorum
bu transfer tamamen sacmalikti

Bugünü mü bekledin pusuda. Sen hocanın hatalarını konuşacağına boşver sanayi filan bence
Yaw ne bekleyeceğim pusuda geldiğinden beri bi bok yaptığı yok, resital sunmuş bilmem ne; çocuk mu kandırıyorsunuz kendinizi mi kandırıyorsunuz; aynı maçı biz de izledik. Eyüp maçında Barış’ın tek devrede yaptığını; sezonda başında oynadığı tüm maçların toplamında yapamadı; resital mesital yazıyorsunuz.

Adamın yeteneği bu kadar

Daha ötesi yok yani

Yetenekle falan alakası yok asıl. Yıllarca izledik biliyoruz yeteneğini.

Bu herif etrafında herkes iyi topçuysa oynayacak biri. City, Bayern gibi herkesin tekniğinin, top becerisinin ortalama üstü olduğu bir takımda iş yapar

Barnebeu'yu noname topçu olarak salladığı günden beri düzenli izliyorum. Herif başka biri gibi. Bütün suç kanat oyuncularımızda mı şimdi? Zaha suçlu, Ziyech gevşek, Tete beyinsiz, Sane kötü. Fayda almayı bilecek adam bu yetenek setinde adamlardan her türlü fayda alırdı.

Barnebeu'yu noname topçu olarak salladığı günden beri düzenli izliyorum. Herif başka biri gibi. Bütün suç kanat oyuncularımızda mı şimdi? Zaha suçlu, Ziyech gevşek, Tete beyinsiz, Sane kötü. Fayda almayı bilecek adam bu yetenek setinde adamlardan her türlü fayda alırdı.
herşey organizasyon eksikliğinden

bizim tek organizasyonumuz topu at kanada birebirde o bir şey yapabilirse tehlike yaratırız mantığı

Kötü oynamadı bence, top kaybı yapmak kötü oynamak değildir, takımda her top ona atılıyor hadi herkesi geç diye bekleniyor, çünkü takımda sorumluluk almaya çalışan başka oyuncu yok, top kaybı yaptığında arkasını da toplamıyorlar , Dembele de 10-15 kere top kaybı yapıyor ama hemen arkadan Hakimi Mendes gelip alıp açığı kapatıyor, Sane’nin arkasında Sallai olmaz Sallai sadece güreşiyor pozisyon bilgisi falan yok

OB: Hoş geldin Sane.
-Hoş bulduk patron, görevim nedir?
OB: Vallahi oyna işte, çalım dene filan. O kadar da Sane'sin yani, her şeyi biz mi söyleyelim.
-Tmm.

Cidden bayernde mi böyle oynuyordu bu adam? Evetse ne diye aldik?

2. el çakma sane forması satıyorum

not : çakma olan forma değildir

top kaybi yapmak kotu oynamak degilmis
bunlarla mucadele edemezsin :d

Kötü oynamadı bence, top kaybı yapmak kötü oynamak değildir, takımda her top ona atılıyor hadi herkesi geç diye bekleniyor, çünkü takımda sorumluluk almaya çalışan başka oyuncu yok, top kaybı yaptığında arkasını da toplamıyorlar , Dembele de 10-15 kere top kaybı yapıyor ama hemen arkadan Hakimi Mendes gelip alıp açığı kapatıyor, Sane’nin arkasında Sallai olmaz Sallai sadece güreşiyor pozisyon bilgisi falan yok
dün ben sallai sane kanadında hiçbir kusur göremiyorum, bence gayet de etkililerdi. sane sallandığı kadar rezil bir oyun da oynamadı, tüm tehlikeler ondan geldi zaten. millet at gözlüğüyle bakıyor, yiyecek adam arıyor her maç sonrası.

Geri
Üst Alt