#10 Leroy Sané

topu sola cekiyor vuracak gibi yapıp vurmuyor

Bu saatten sonra 50 tane de atsa bu maçtan sonra milli takim kapısı sonuna kadar kapanmıştır.

4-5 sene halı saha maçlarına gitmemiştim sonra bı maça çıktım sudan çıkmış balığa döndüm sane'de öyle futbolu unutmuş gibi

Top gelince bir tane adam geçemedi, bir tane efektif pası yok hücum sahasında. Attığımz golde de kontra yakaladık da önüne verdi Yunus’un. Sane’ye gelen top 3 saniye sonra Sanchez’de veya Singo’daydı.

Kıstasımız top gelince çok büyük bir hata yapmadı olacaksa Kaan Ayhan oynasın sağ açıkta ki Sane’nin her topu geriye oynaması yeterince büyük bir hatadır bence.
Adam geçmeyi denemedi ki

Efektik pası olmadığına katılmıyom. Nitekim attığımız golde de top kapan süren ve doğru zamanda doğru şiddette pası veren kendisiydi. Basit görünüyor olabilir ama sonuçta daha geçen hafta aynısını Yunus kendisine atamadı

Tekrar söylüyorum, iyi falan oynamadı ama linçlenecek bir şey yapmadı

Devre arasına kadar bari en azından ligde 10 gol falan at da araplara satabilelim seni, yoksa sene sonu bile ciddi sıkıntı yaşarız. Bu haliyle oldukça kötü, Zaha bile daha baskın başlamıştı. Devre arası 10-15'e bakmadan dehlenmeli, daha teknik adam geçebilen biri alınmalı. Mağlubiyette bulduğumuz fırsatlarda sayısız top kaybıyla ciddi pay sahibi.

Bu kadar uyumsuzluk da garip. Hiç bir maçta bu kadar vasat altı gözükmemişti bana. Top kaybettikçe özgüveni düşüyor. Sanki 20 yaşında topçu. Saçma sapan işler.

sane'nin şu haline teklif yapacak bi kulüp olduğunu sanmıyom, anca kiralık falan isteyen olur ama ücretinin büyük kısmını biz ödersek o da

bu tür bi ücreti araplar bile zor veriyo artık

45 dakikada bir oyuncuya bu kadar sinirlendiğimi hatırlamıyorum. İnsan bu kadar laubali olur mu? Zaha bu kadar vurdumduymaz değildi. O da bıktırırdı ama bunun kadar değildi. Adam bize imza attığı an sanki bütün yeteneğini kaybetmiş gibi. Ne pas verebiliyor, ne top sürebiliyor. Yaptığı asisti de son anda yaptı. O topu bile öldürecekti neredeyse.

Geri
Üst Alt