- 3 Temmuz 2012
- 138.365
- 87.120
- 5.338
topu sola cekiyor vuracak gibi yapıp vurmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pas verecek gibi de yapıp vermiyor. En son kaybediyortopu sola cekiyor vuracak gibi yapıp vurmuyor
Pas verecek gibi de yapıp vermiyor. En son kaybediyor
Adamlar almamakta haklıBu saatten sonra 50 tane de atsa bu maçtan sonra milli takim kapısı sonuna kadar kapanmıştır.
Arap lar alır mi reis sence. Arap ligi az kaldı top 5 e girmesine. Genc alıyorlar artıkArabistan yolcusu seneye yazin
Adam geçmeyi denemedi kiTop gelince bir tane adam geçemedi, bir tane efektif pası yok hücum sahasında. Attığımz golde de kontra yakaladık da önüne verdi Yunus’un. Sane’ye gelen top 3 saniye sonra Sanchez’de veya Singo’daydı.
Kıstasımız top gelince çok büyük bir hata yapmadı olacaksa Kaan Ayhan oynasın sağ açıkta ki Sane’nin her topu geriye oynaması yeterince büyük bir hatadır bence.
fenerdeki neneyi izliyorum sandım üstadBu kadar uyumsuzluk da garip. Hiç bir maçta bu kadar vasat altı gözükmemişti bana. Top kaybettikçe özgüveni düşüyor. Sanki 20 yaşında topçu. Saçma sapan işler.
Arap lar alır mi reis sence. Arap ligi az kaldı top 5 e girmesine. Genc alıyorlar artık
Yanında icardi olmaz mı paketalir hemen alrlar
Yıllara yayılsa müthiş gelirler getirecek parayı deli gibi saçtik maşallahsane'nin şu haline teklif yapacak bi kulüp olduğunu sanmıyom, anca kiralık falan isteyen olur ama ücretinin büyük kısmını biz ödersek o da
bu tür bi ücreti araplar bile zor veriyo artık
sen alırmıydınalir hemen alrlar