#10 Leroy Sané

Hücumda bu kadar etksisiz olmaya devam edip geri pas vermeyi sürdürürse, yakinda sag bek olarak kariyerine devam eder

Futbol oynamaya niyeti yok yatmaya gelmiş, acilen bir menejere yetki verilip araplara gönderilmeli. Adam 1e1 kalıyor, çalım yok pas yok pozisyona girmek yok. Uza kardeşim senden olmaz

İstekliydi bugün ama gene çok top ezdi. Klübe gelen isimli kanatlar tutmuyor aga yapcak bir şey yok keçiörenden,adana demirden,erzincandan,norwichden,paokdan falan gelen adamlar şov yapıyor chelseaden,bayernden gelen adamlar mantara bağlıyor. Bundan sonra Rashica-Gary Rodriguez profili amele kanattan devam etmek lazım.
kanatta hedefleri olan genç atik dinamik adamlar oynar çünkü Sane süper ligde neyi ispat edecek arada çıkar 1-2 maç ben daha ölmedim der akıllanmıyoruz transferde.

Devre arası satılsa taraftarların çok büyük kısmı memnun olur herhalde. Performansı hayal kirikligi.

Bu sene yerden yere vurulacak adam belli. En iyi satılsın kimse de her maçtan sonra çöp demek zorunda kalmasın

Yok arkadaş, kanat oyuncusunu isimli almayacaksın, yaramıyor bize. Git 10-15 ver genç birini al geç.
İnşallah toparlar ama Zaha'da bile millet 1 yıl sonra filan umudunu kaybetmişti. Nasıl bir şeysin sen ya. Ziyech bile gözüme bu kadar batmıyordu ki o bile ölü haliyle kaç maç almıştı. Şu ana kadar yılın epic fail'i. Düzelme umudu da vermiyor.

Ve aynı yıl bomba gibi bi albüm düşer piyasaya.

Beyoğlu,Ortaköy her yer inlemektedir simdi

Bendeki bu medcezirler diye ,yeterki onursuz olmasın aşk diye,beni birakin diye...

Yeni Zaha falan demek yanlış bence zaha fersah fersah önünde şimdiye kadar ki performansını baz alırsak. Oturup mucize beklicez başka şansımız yok nasip işte.

1758604544632.webp

Sane’yi almanın neresi hata?

Şu an iyi performans vermemesi hata olduğunu göstermez.

Spor yaparken düşüp sakatlanınca spor yapmak hata demek gibi bir şey bu.

Geri
Üst Alt