Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.865
- 4.404
- 1.788
Hücumda bu kadar etksisiz olmaya devam edip geri pas vermeyi sürdürürse, yakinda sag bek olarak kariyerine devam eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol oynamaya niyeti olmayan emekli adam alırsan böyle oluyor. Rashica bile hepsinden iyiydi, rodriguez bruma onyekuru çok çok daha iyiydiAbi bu kacinci kanat oyuncusu.. sane ziyech zaha tete bukadar tesaduf olamaz. Kendi liglerinde dokturen adamlar bizde dökülüyor
kanatta hedefleri olan genç atik dinamik adamlar oynar çünkü Sane süper ligde neyi ispat edecek arada çıkar 1-2 maç ben daha ölmedim der akıllanmıyoruz transferde.İstekliydi bugün ama gene çok top ezdi. Klübe gelen isimli kanatlar tutmuyor aga yapcak bir şey yok keçiörenden,adana demirden,erzincandan,norwichden,paokdan falan gelen adamlar şov yapıyor chelseaden,bayernden gelen adamlar mantara bağlıyor. Bundan sonra Rashica-Gary Rodriguez profili amele kanattan devam etmek lazım.
Galatasaray öncesi mi? Bana da öyle geliyor.Forumda saneyi izleyen kişi sayısı 0 muhtemelen