#10 Leroy Sané

Asy deki Bayern maçından sonra bizim oyunculardan bi tanesi bayernli arkadaşlarımıza burayı tanıttık hayran kaldılar şaşırdılar vs. gibilerinden konuşmuştu
Sıradan bi açıklama demiştim fakat meyvesini yedik o olayın adeta
kerem demirbaydı heralde o
Ya da kimse futbolu bıraktırıp sportif dirktör yapılmalı acilen
Kaan Ayhan da olabilir.

Asy deki Bayern maçından sonra bizim oyunculardan bi tanesi bayernli arkadaşlarımıza burayı tanıttık hayran kaldılar şaşırdılar vs. gibilerinden konuşmuştu
Sıradan bi açıklama demiştim fakat meyvesini yedik o olayın adeta
kerem demirbaydı heralde o
Ya da kimse futbolu bıraktırıp sportif dirktör yapılmalı acilen
Kaan Ayhan

Uzun zamandır forumdayım burda bir transfere tek bir çatlak sesin çıkmadığına şahit olmamıştım. Burada en iyi transfere bile birileri negatif yorum yapar. Sanırım herkes afalladı.

1000069400.webp

imkansız bir transfer tebrik ederim umarım sonu zaha gibi olmaz.

2. yarı başlamadan çıkması lazım :d

imkansız bir transfer tebrik ederim umarım sonu zaha gibi olmaz.
abi zaha denilen adam manu gibi yatarak para kazanılan yerde bile tutunamamamış ingilterenin anadolu topçusu, sane ise man city bayern gibi kulüplerde yıllarda 11 oynamış biri nasıl kıyaslıyorsunuz aklım almıyor. sane seviyesi icardi osimhen seviyesidir kıyası bunlardır. zaha seviyesi rashitca flndır.

Her transferde sakatlık uyumsuzluk vs riskleri var ama adamın oynadığı takımların mentalitesi bize birebir uyduğu için başarılı olma ihtimali çok yüksek. Zaha İngiltere'de kapanıp kontra ile şans arayan takımın yıldızıydı, bizim gibi maçlarının %95'ini kapanan rakibe karşı oynayan bir takımda olmadı maalesef. Sane ise hem City hem Bayern'de bizim konumumuzda olan takımlarda yıldızlaşıp geldi. Bir sakatlık yaşamadığı sürece bu ligi kırabilecek seviyede bir adam.

Frikiklerde nasıl sane izlediğim dönemlerde frikiklerine pek denk gelmedim, artık şu bizim sara'nın kaleyi bile tutmayan frikiklerinden kurtulacağız mı yoksa sane de pek farklı değil mi renkdaşlar deyin hele

Geri
Üst Alt