Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sane'yi kasıntı, soğuk ve kibirli biri gibi düşünüyordum. Ama dün gördüm ki sıcak ve sempatik biri. Belki maçlardaki konsantrasyonundan dolayı öyle bir izlenim edindim. Böylece ön yargının ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha öğrenmiş oldum.
Hayırlı olsun. Mali olarak ciddi külfetininin yanı sıra Sane son dönemlerde izlediğim maçlarda çok bitikti. Bu transfere medya veya herkes kadar heyecanlanmadım. Böyle yazınca Sane beğenmiyoruz gibi oldu ama benim beklentim çok düşük umarım ben yanılırım.
Neyse hele bir sezon başlasın 5-6 maça çıksın da net yorumumuzu daha açıklayıcı ve detaylı olarak yaparız.
Souleyman Sané ist ein ehemaliger Fußballspieler aus Senegal. Sané spielte zuletzt bei DJK Wattenscheid (DJK Wa). Er spielte auf der Position Santrafor.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.