#10 Leroy Sané

eskiye tek duze (kanat) nazaran , oyunun ofansif geliskenleri zarfinda oyununa bold derinlik katmis bir yetenek .

bi ara , genel oyununa dair geliskenleri , arti eksisine dair noktalari detayli bir yorumla yazmayi dusunuyorum .

guncel de ,
dikkatim den kacmayan detay ;

yabanci medya da anlastigimiz haberi yapildigindan beri ingiliz,abd kaynakli haberlerde -bayagi ovulmusuz- adeta arsenal vs nin elinden kapmisiz , orayi reddetmis bizi secmis ve bunun nedenleri de alt alta siralamislar haber iceriklerinde .

ayrica, petrol bolgesi tuzlu teklifini de reddettigi yazilmis .

ancak, en onemli olan, bir cok yabanci haber kaynaginda ^arsenal'i *reddetti ibaresi nin belirtilmis olmasi,
<- bi nevi ; -> bizim ligi ve kulubumuzu petrol bolgesi takimlari gibi ''*sadece para ile anca ^ikna ederler''
*algisini ve *bulutunu da
kanimca gorece silmis/minimize etmis bir transfer oznesi haberler bazli surec oldu
(sane transferimizin giris gelisim ve sonuclanma hikayesi)
.

velhasil ;

reputasyon olarak kulub adina onemli bir transfer sureci oldu.

tekrardan hos geldin .

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
Arapları bilmem de emin ol Arsenal ve Bayern gerçekten istese sen Sane'yi alabileceğini mi düşünüyorsun? Bu arada benim karşılaştırma yapabileceğim yer Avrupa tarafı Arapları örnek alacak değilim. Onlarda Saka'nın yedeği olsun diye alıyorlar veya sol tarafta Martinelli, Trossard ile rotasyona sokacaklar ama değecek paralara almaya çalışıyorlar. Haziran'da Osimhen bağlamış gibi sevinmeye gerek yok. Oyun olarak buralara düşecek seviye geldi bizde çok para verip aldık bu bir başarı gibi anlatmaya gerek yok.
Ornstein , fabrizio, plattenberg vs haberi arsenalin istediği ve bayern in kontrat yenileme isteği. Burhancan terzi, kaya temel falan değil baya %100 saf gerçek yani istemeleri. Arsenal 11 e almayabilir evet ama rotasyon dedigimiz şey epl takımları için yusuf demir, eyüp aydin tipi bir sey değil.

Heyecan verici sabırsızlıkla sahada görmeyi bekliyorum

listenin neresinde olucaz acaba

Ekran görüntüsü 2025-06-13 190117.webp

daha once de vurguladigim gibi ,
^nazarimda ust uste sampiyonluk kazandiigi 2017,18 sezonlari -overall perfoormans- olarak peak dir . ki asagida yazacagim mesajimda bi tik bunla ilisiktir .
dolayisiyla sevgili vasfi -iyi denk geldi bu soru .

uzun ve de ortaya karisik olacak yorum ;
goreceli elbette .

2017 sezonu epl de mcity ile sampiyon oldugunda epl den de bireysel bir odul almisti ,<->en iyi genc oyuncu odulu idi hafizam yaniltmiyorsa .

sezonun ardindan 2018 rusya dunya kupasina cagrilacagina kesin gozuyle bakiyordum....
donemin hocasi low > brandt'i secti . bayagi surpriz bulmustum bu karari .

o sezon ; mcity sane > 14 gol , 19 asist , 33 gole direkt katki saglamisti .sezonu cifte kupa ile kapadi .

: brandt > 12 gol , 7 asist , 19 gole direkt katki.
sezonu kupasiz bitirdi .

buyuk moralle kupaya gelecek olan sane disarida birakildi . o gun de dedigim gibi -bariz haksiz bir karar di .

zaten almanya kupa da erkenden gruplar da elendi .

*sane mcity ile 2017/18 , 2018/19 sezonu tarafim adina genel sezonluk perform bazli *sane nin kalitesinden bold sunumlarin yapildigi periyodu idi.
sonra acl sakatligi girdi. uzun sure ayri kaldi.
*bayern ozelinde ise nacizane dusuncem *tuchel donemi *sane bariz evrim gecirmistir genel oyun skalasi ve oyun tarzi baglaminda . bu iki ayri takimdaki surecler sonunda ; 1.*sane > mcity periyodu_salt kanat geliskenli. 2.sane *tuchel > bayern *periyodu ise daha cok allaround hibrid zenginlige burunmus bir sane . *mevcut sane > mevcut pep sisteminde *8de de siritmaz . bu yonden tuchel'in katkisi yadsinamaz bir dokunustur oyuncu ozelinde. ilk bayern donemi kendisinden yeni robben yapariz denemesi ile hype yuksek oldu, o donemki hocalar bu durumun uzerinde durdu , sane sakatlik sonrasi buraya geldiginden bu duruma net yanit veremedi,,, sonrasi sola cektiler yeri geldi ortaya vs,,, derken ustte dedigim *tuchel donemi basladi, erken teshis ve taktiksel yukleme ile sane nin bolgesi ve yapmasi gerekenler iyi etud edilince sane duruma iyi reaksiyon verdi. zamanla invertli allaround hibrid'e evrildi, saha ici gezgin deplaseli sag kanat basta olmak uzere, 8, sol kanat, forvet arkasi yerler den oyunun seyrine efektif katki yapmaya basladi. ondeki kane ile etrafindaki musiala ile saglam bir hot line olmustu . birbilrlerini bakmadan gorebiliyorlardi,ozellikle kane bu denklemde *bariz kilit oldu.
<->
velhasil , bizim eldeki ^icardi,olasi ^osimhen gibi prototipler baglaminda saha ici geliskenler olarak ^kendilerinin *izdusumu nazarimda < - > *kane dir . *sane ile kane'nin saha ici telepatik uyumu ortaya muthis bir durum cikarmistir her anlamda . ilginctir > lewa ile bu uyum yakalanmamistir, lewa daha cok cs ici penalti bolgesi prototip golcu. ustte dedigim bizim golcu ikili daha derine inen,gezgin ve dahasi kanatlarini attigi paslarla besleyen prototip golculer. ^kanimca dogru ornek yol bizdeki kane & sane izdusumu dur.
<->
^nacizane dusuncem, bu denklem mutlak teknik ekip tarafindan iyi etud edilip uzerinde durulmasi gereken hot line prototip ornektir . tekrar etmek gerekirse , bunun benzerini sane dolayli icardi & osimhen'le biz de yapmaliyiz . sane den soz konusu en efektif ve en verimli performansi almamiza dair bu denklem gozlerden kacmamali diye dusunuyorum.... son olarak sane de en begendigim yonu; topla ani penetre etmesi , derinlikli oyun gorusu sayesinde yatay dikey invert olabilmesi ve bunu efektif olarak 3.bolge geliskenlerinde skora yansitmasi......... eksileri olarak yanilmiyorsam cogu kisi belirtmis -modu ve defans konusu denebilir. kapanis ; sistem adina katki da efektif oyunculari ayri bi begenirim. sane de bu yonden iyi bir ornek. tum bunlar goreceli elbette . :hat:

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
Ben Avrupa basınında Sane haberleleri okumadım.
Varsa yoksa febenin Basketbol kupası..
Hatta futbol konuşulan programlarda bile basketbol kupaları konuşuluyor

Geri
Üst Alt