Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.636
- 6.580
- 648
eskiye tek duze (kanat) nazaran , oyunun ofansif geliskenleri zarfinda oyununa bold derinlik katmis bir yetenek .
bi ara , genel oyununa dair geliskenleri , arti eksisine dair noktalari detayli bir yorumla yazmayi dusunuyorum .
guncel de ,
dikkatim den kacmayan detay ;
yabanci medya da anlastigimiz haberi yapildigindan beri ingiliz,abd kaynakli haberlerde -bayagi ovulmusuz- adeta arsenal vs nin elinden kapmisiz , orayi reddetmis bizi secmis ve bunun nedenleri de alt alta siralamislar haber iceriklerinde .
ayrica, petrol bolgesi tuzlu teklifini de reddettigi yazilmis .
ancak, en onemli olan, bir cok yabanci haber kaynaginda ^arsenal'i *reddetti ibaresi nin belirtilmis olmasi,
<- bi nevi ; -> bizim ligi ve kulubumuzu petrol bolgesi takimlari gibi ''*sadece para ile anca ^ikna ederler''
*algisini ve *bulutunu da
kanimca gorece silmis/minimize etmis bir transfer oznesi haberler bazli surec oldu
(sane transferimizin giris gelisim ve sonuclanma hikayesi)
.
velhasil ;
reputasyon olarak kulub adina onemli bir transfer sureci oldu.
tekrardan hos geldin .
saygi ve selamlar .
bi ara , genel oyununa dair geliskenleri , arti eksisine dair noktalari detayli bir yorumla yazmayi dusunuyorum .
guncel de ,
dikkatim den kacmayan detay ;
yabanci medya da anlastigimiz haberi yapildigindan beri ingiliz,abd kaynakli haberlerde -bayagi ovulmusuz- adeta arsenal vs nin elinden kapmisiz , orayi reddetmis bizi secmis ve bunun nedenleri de alt alta siralamislar haber iceriklerinde .
ayrica, petrol bolgesi tuzlu teklifini de reddettigi yazilmis .
ancak, en onemli olan, bir cok yabanci haber kaynaginda ^arsenal'i *reddetti ibaresi nin belirtilmis olmasi,
<- bi nevi ; -> bizim ligi ve kulubumuzu petrol bolgesi takimlari gibi ''*sadece para ile anca ^ikna ederler''
*algisini ve *bulutunu da
kanimca gorece silmis/minimize etmis bir transfer oznesi haberler bazli surec oldu
(sane transferimizin giris gelisim ve sonuclanma hikayesi)
.
velhasil ;
reputasyon olarak kulub adina onemli bir transfer sureci oldu.
tekrardan hos geldin .
saygi ve selamlar .
Son düzenleme: