#10 Leroy Sané

Arkasındaki bekten destek beklerken gözünün ucuyla Sallai veya Kaan'ı görünce neler düşünecek acaba sahada.

Kaan gelene kadar zaten Sane uyuyakalır.

Umarım lige gol ve asistlerle başlar 2 3 hafta bir şey yapamayan adam o atmosferi ve hissi kaybediyor start aşaması oyuncular için çok önemli bir randuman tutturdular mı sezon boyu devam ediyor o.

zaha gibi büyük takım geçmişi 0 olan bi çöpsuyunu saneyle anca bir zaha fanboy karşılaştırırdı zaten

hala boş boş adamcılık bilmemne yunus barış da adamcılık yüzünden oynuyor diyecek utanmasa
Hadi lan oradan seni.. Birincisi Zaha ile Sane'yi nereden kıyaslamışım..Zahaya yapılan Saneye de yapılır dedim.. Bir tarafından uydurma..

İkincisi Yunus ve Barış'a ben hiç laf etmedim ancak ilerisi için Sane gibi adamların ilk 11'de olması gerekiyor.. Bir tarafından tez uydurup benim yorumum gibi bana satma..

Asıl boş yapan sensin geçen senelerde Apo , Kerem , Metehanlar , Kaanların yaptıkları yüzünden nasıl elendigimize iyi bak bana boş yapıyor diyen sensin.

sol kanatta çok daha etkili. bayern'de de böyleydi, milli takımda da. ters kanatta fark yaratacak kadar yaratıcı 1 oyuncu değil, zaten elinde yunus gibi bir cevher varken sane'yi oraya atmak da aptallık olur. icardi dönene kadar barış-osimhen çift santraforu ve yunus-sane kanatları bekliyorum.

sol kanatta çok daha etkili. bayern'de de böyleydi, milli takımda da. ters kanatta fark yaratacak kadar yaratıcı 1 oyuncu değil, zaten elinde yunus gibi bir cevher varken sane'yi oraya atmak da aptallık olur. icardi dönene kadar barış-osimhen çift santraforu ve yunus-sane kanatları bekliyorum.
Ben de solda daha verimli olacağını düşünüyorum. Okan hoca belki Yunus'u gezgin, Barış'ı da sağ tarafa daha yakın bir ikinci forvet olarak kullanabilir.

Half space koşuları yeter be çok canlar yakacak çok.

İlk maçtan yorum yapmak yanlış ama bize gelen adam topa vurmayı unutuyor 😀

Sneijder gibi olacak bence. Sneijder de çok tutuktu geldiği dönem

Gerek zemin gerekse kendisinin de hazır olmaması var. Zaten hazırlık maçından sonra "hazır değilim, maç ritmim yok bir an önce maçlarda süre alıp ritmimi geri kazanmalıyım" tarzında açıklama yapmıştı kendisi.

Umarım ilerde açılır. Açılmasını beklerken lig bitmez umarım

Geri
Üst Alt