#10 Leroy Sané

Reis o kadar yapıyor ki her istediğini Turist Ömer gibi takılıyor hareket tarzı falan da Turist Ömer’i hatırlatıyor bana niyeyse

Nasıl bir oyuncu olduğu arenada oynadığımız avrupa maçlarında ortaya çıkacak, sağlam verkaçların döndüğü hızlı bir oyun örgüsünde yardırır, bu arada şutları hiç bir zaman a class olmadı. kerem vari şeyler yapıyor bazen bayern'de de böyleydi bazen çaprazdan ziyech gibi vuruyor bazen kerem gibi.

1754687902266.webp

Bu zeminde bu adami oynatmak trajedi. Herif zaten ilk 5 dakika'da tempoyu dusurdu. Birkac depar atti, 2-3 iyi pas ve 1-2 guzel sut denemesi vardi. Istanbul'da cosacak bu arkadas, muhtemelen gelecek mac. Ozellikle Osi/Icardi ile oynadigi zaman. Sane'yi GS'da izlemek zevk.

İcardi ve osimhen gibi üst düzey hücumcularla iyi anlaşacak gibi

Bazı top kayıpları olağan değildi. Şansı olsa goller ve asistler yapardı. ( 73. Dakikadan sonra izlemedim)

Zaha mi kafayı yemissiniz zaha beyim totosunu kaldiramiyordu.

İkinci yarı daha iyiydi tek falsosu Barış'ı ofsayta düşürdüğü pozisyonda oldu orada düşmeden atması lazımdı ki Barış ofsaytta kaldığından daha iyi bir açıya sahip olurdu Sane klasinda bir adamın onu salmamasi beni şaşırttı

Geri
Üst Alt