#10 Leroy Sané

Arkadaşlar ilk haftalar henüz hemen eleştirmeyin. 34. Haftada düzelir

Takım olarak kötüyüz ama Sane de ne fiziksel ne zihinsel olarak hazır. Bekleyelim bakalım bir 5 maç daha.

Biraz cekingen gordum ancak normal. Takima alisma sureci var. Bir asist veya gol hem kendisinin ozguvenini hem de takimin ona olan guvenini arttiracaktir. Benim bu transferden hicbir suphem yok. Elestirenler de laflarini yakin surede yiyecektir. Her oyuncu oyle lak diye takima adapte olamiyor.

Şu ana kadar oynadığı maçlarda neredeyse hiçbir şey yapmadı. Böyle devam etmeyecektir elbette ama henüz oyunda inisiyatif alamadığını, ağırlığını koyamadığını, sorsan kendisi de söyleyecektir.
nasıl ya, sürekli boşa çıkıyor, çalışıyor, geriye gelip top alıyor. etrafıyla oynamaya çalışıyor hep

uyum yakalayamadı falan dense neyse de gidip beklerin arkasına saklanıyor ya da top gelince kafayı yere koyup top kaptırıyor gibi yazıyor herkes

doğru şeyleri deniyor genelde sonuç alınmasından bağımsız. ayrıca bugün iki kere baskıdan çok iyi çıkmamızı sağladı ki birinde torreira tekrar kendisine oynasa 4'e 3 hücum yakalamıştık

b.ktan kgümrüğe karşı da kerem performansı yapmazsın be adam 9 top kaybı nedir

pxbswc4.png

Şu ana kadar ghost edition. Top alayım demiyor hiç

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Karagümrüğe karşıda fark yaratırsın ya takımı tanısan ne olur tanımasan ne olur, ağır bir Zaha kokusu alıyorum da inşallah göt oluruz sorun değil.

nasıl ya, sürekli boşa çıkıyor, çalışıyor, geriye gelip top alıyor. etrafıyla oynamaya çalışıyor hep

uyum yakalayamadı falan dense neyse de gidip beklerin arkasına saklanıyor ya da top gelince kafayı yere koyup top kaptırıyor gibi yazıyor herkes

doğru şeyleri deniyor genelde sonuç alınmasından bağımsız. ayrıca bugün iki kere baskıdan çok iyi çıkmamızı sağladı ki birinde torreira tekrar kendisine oynasa 4'e 3 hücum yakalamıştık
Desen ki şu ana kadar oynadığı oyuna razı mısın? Asla değilim, direkt yanlış transfer derim hatta. Form tutup uyum sağladıkça takımın en büyük yıldızlarından olacağını umuyorum elbette. Sapla samanı karıştırmayalım, derim.

Maç özelinde performansı kötü ama bile bile isteye isteye niye adama hiç pas atılmıyor, davinson'un yanında geziyor gidip anasının örekesindeki erene atıyor. Çok garipsedim bu durumu sanki sahada yokmuş gibi davranıyorlar. Çok istekli bir ruh hali yok ondan mı oluyor acaba : D

Geri
Üst Alt