#10 Leroy Sané

Sadece Yunus'un iyi zamanında yapabildiği delici işlerin ustası bu adam. Zamanla daha isabetli tercihleri olacaktır. Ekstra iş yapan adam olmayınca Karagümrük bile çıkartmıyor seni. Bugün için hiç eleştirmem.

Korkunc bir görüntü veriyor, umarim toparlanir

Vücut dili de hic iyi degil, bu konuda zaten Bayern‘de de sürekli elestirilmisti

Zaha ve Ziyech cok daha iyi durmuslardi buna nazaran ilk maclarinda

Sabredelim bakalim

Osimhen ve Icardi ile farklı oynar muhtemelen. En azından öyle umuyorum.

Hızlanma olayına ayak uyduracak adam lazım. Osi ve İcardi ile zamanla ortalığın anasını belleyecektir. 10 maç sonra teşhisi koyarız.

Korkunc bir görüntü veriyor, umarim toparlanir

Vücut dili de hic iyi degil, bu konuda zaten Bayern‘de de sürekli elestirilmisti

Zaha ve Ziyech cok daha iyi durmuslardi buna nazaran ilk maclarinda

Sabredelim bakalim

Zaha boşluğu bile geçemiyordu ya nasıl aynı görüntü. Tek iyi oynadığı Ts deplasmanında forvet oynadığı maç.
Sane hiç fena değil, daha da iyi olacak, içiniz rahat olsun.

kondisyonu tam değil ama herif tek kelimeyle profesör #yeani
takımın genel zeka düzeyi sane'nin fersah fersah altında

etrafındakiler adamın basit oyun görüşlerini sezemiolar bile, 5 6 posyon hiçe gitti bu şekilde
uyum süreci biraz zaman alacak gibi görünmekte

kondisyonu tam değil ama herif tek kelimeyle profesör #yeani
takımın genel zeka düzeyi sane'nin fersah fersah altında

etrafındakiler adamın basit oyun görüşlerini sezemiolar bile, 5 6 posyon hiçe gitti bu şekilde
uyum süreci biraz zaman alacak gibi görünmekte
Katılıyorum. Bir de İlkay'ı alıp Sane'yi de kanada koyarsak çok başka bir şey izletecek bize. Ver kaç yapabileceği koşu yoluna pas atabilecek kimse olmadığı için ayak uydurabilen yok malesef. Dediğin gibi Einstein gibi tek başına takılıyor.

Topla bulustugu yerler facia bizim beklerin gerisinde felan topla bulusuyo adam sacmalik.2 3 defada bombos top atmadilar adama alan ve 1v1 birakacaz ki gorelim sane neymis.Bunun disinda evet biraz tutuk ama toparlar bu herif topcu ilkay alinda gorelim neler yapiyo

Yerini bulacak, ritim tutacak, 5. haftadan sonra görüşürüz.

Adam sudan çıkmış balığa döndü. 3 yıldır bu takımın doğru veya yanlış oynamaya çalıştığı ve alıştığı bir oyun var ve hem oyuna hem de bireysel olarak arkadaşlarına adapte olması için ve teknik ekibin de kendisinin nasıl bir rolde faydalı olabileceğini çözmesi için süre lazım. İsteği de gayet iyi. İstediği gibi sonuçlandıramadığı pozisyonlarda herif kendine kızıp durdu maçta ve bazı pozisyonlarda gol atayım da rahatlayayım kafasıyla gereksiz zorladı. Bu herifi Zaha ile kıyaslamak neyin kafası ayrıca. Birisi hayatı boyunca kontraataktan başka bir şey oynamamış, kendisini süperstar zanneden hödüğün teki; diğeri City, Bayern, Almanya milli takımında yıllarca oynamış birisi. Kalitesinden ve vereceği katkıdan 1 gram şüphem yok.

Hem tam olarak hazır değil hem de takımla henüz uyum sağlayamadı sanırım. Bir de Icardi ve Osimhen ile oynamak kendisi üzerinde olumlu anlamda daha farklı etki yaratacaktır diye düşünüyorum daha doğrusu düşünmek istiyorum. 3-5 maç daha böyle devam ederse sıkıntılar baş gösterir.

Bayernde oynadigi sistem ile oynuyor kafasinda.Alisabilecek entegre edecek bir teknik ekibimiz var mi emin değilim.Herif acayip iyi verkaçci bu arada.Pozisyon bilgiside cok iyi paslarida cok iyi.

topla merkezde buluşmak zorunda kalıp , veriminin düşeceğini temmuzdan beridir falan yazıyorum zaten.Sara'yla olmaz bu iş

Umarım içinden Ziyech çıkmaz.Biraz daha zaman şart.Bu şekil kabul edilemez.Kendisinide mutsuz kılıyor.Ama yok hükmünde.Duzelir inşallah.Sabir.Yoksa kulübeye demir atar.

Geri
Üst Alt