- 8 Mayıs 2009
- 18.872
- 6.340
- 2.493
Hal ve hareketleri inanılmaz itici Ziyech ve Zaha tipinde bir herif, kıpırdandığında iyi işler yapıyor ama bizde negatif adamlar pek tutunamıyor inş g.t oluruz sorun yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam adama bayernde bile tavirlarindan ve oyun icin de kaybolmasindan geciriyorlardi almanyada.Fiziken iyi durumda oldugu surece cok iyi katki verecektirSon 10 dakika biraz kıpırdadı. İlk 35 dakika yok. Gol kaçırması, kötü oyun falan değil canımı sıkan. Asıl sıkıntı ligi hiç umursamıyormuş gibi takılıyor. CL'de böyle olmaz, daha iştahlı olur diye düşünmek istiyorum.
Yav şunu yazarken buna inanarak mi yazdın gerçektenHal ve hareketleri inanılmaz itici Ziyech ve Zaha tipinde bir herif, kıpırdandığında iyi işler yapıyor ama bizde negatif adamlar pek tutunamıyor inş g.t oluruz sorun yok.
Yav yetenek olarak söylemedim aga adam topu kaybedince yürümeye falan başlıyor direkt onu diyorum, zaten isteyip 2 depar atınca pozisyon yaratıyor herif.Yav şunu yazarken buna inanarak mi yazdın gerçekten