#10 Leroy Sané

defansta çalıma girip kaybettiği pozisyon itibariyle gs kariyeri bitti ne yazık ki

bir halt olmaz bundan 1 maç över 2 maç söveriz

feci oynadı. biraz burayı küçümsüyor gibi
ama bu lig bu kafadaki adamları yemiştir genelde. farkına varması lazım bunun
onun dışında sallai ile de hiç anlaşamıyor. çizgi hücumları tamamen iptal takımda.

Kötü oynamasına lafım yok bekleriz ama bu ruh halinin acil bir şekilde düzelmesi lazım, o yere düştükten sonra kalkmadığı pozisyonda şartellerim attı benim.

allahım bu takıma iyi bi kanat gelmeyecek mı

Ulusal takım hususu ulan burıya niye geldim dedirtmiş gibiydi

Yunusun performansinin da icine ediyor sag acik oynayarak, Sag aciktan cok Sol acik oynamisligi var. Bari orda takilsin.

Bu şekilde oynarsa çok zorlanırız. Yürüyerek adam geçiyor iyi hoş ama devamı gelmedi.

hiçbir zaman istediğimiz saneyi izleyemeyeceğiz gibi hissediyorum

arada bi saman alevi gibi parlar

Bugün berbattı böyle devam edecekse Barışı göndermeyi aklmizin ucundan bile geciremeyiz

O sane bu sane değil berbattı. Küçümseme seziyorum. Kendine gelmeli

Press yapmalı, kanadını boş bırakmamalı.

Kimse star yıldız oyuncu demesin.

Mertens, Osimhen daha mı az yıldız?

Kaldı ki pas hataları yapıp takımı 50 metre süreli geri koşturmak takıma büyük haksızlık.

Gegenpress dediğin şeyde bir boşluk zinciri kırar. Herkes doğru yerde durup adamını tutmalı. Bunu yapmayan oyuncu sayısı arttıkça on alan baskısı kırılır arkada birsürü pozisyon verirsin.

Jübile maçı gibi takılmaya devam etmez inşallah

Bu taraftar seni çiğ çiğ yer böyle oynarsan. Geldiğine mi pişmansın, takım sistemi mi uygun değil, antrenmanlarda mı sorun var?

Böyle bir iki maç daha oynarsan taraftar homurdanır.

Geri
Üst Alt