#10 Leroy Sané

Bu tip adamlar Türkiye’de top oynamaz. En üst seviyede futbola doymuş. Okan’ın da artık anlaması lazım. Maaşı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olmuyor. Sana pres yapan adam lazım. Bayern’in, City’nin eskileri değil. Öğren artık şu futbolu. Kulübe zarar ettiriyorsun. Birde Barış’ı, Kerem’i hep bu transferler yüzünden azıyor.

Sara yerine ofansif orta saha oynamali. Singo geldigine gore Yunus sagda Sallai solda cikar.

süper bi herif ama ligi pek ciddiye almıyor gibi görünmekte

sergilediği abukluklar tamamen konsantrasyon eksikliği durumunda görübilen şeyler

En kötü maci, bu sekilde devam ederse yandik, fenerde duran neyse sane bizde ayni sorun olabilir, hele yedek kalirsa devre arasi net gitmek ister.

sığır press yapcaz diyonuz sane alıyonuz anlamıyorum ki

her oyuncu gelir gelmez adapte olamıyor. kaldı ki 4. lig maçı daha. bu kadar para sadece tr ligi için harcanmadı. s.liginde 1 puan 3 puan hesabının yapılacağı yerde farkını koyar.

Koca maçta ön tarafa geçtikten sonra 10 dk Sallai'nin oynadığı kadar faydalı oynayamadı.
Son derece faydasız, hatta zararlı oynuyor. Ayağına gelen her topu kaybedeceksen Kerem falan vardı zaten bizde sana gerek yoktu birader.

Acayip kötü bir maç çıkardı, bu kadarını beklemiyordum. Diğer maçlarda az veya çok birşeyler gösteriyordu, bu maç ise az daha gol bile yediriyordu aşırı laubaliydi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiçte istekli gözükmüyor ben hayal kırıklığı yaşamaya başlıyorum. Her hafta toparlar diyoruz ama olur mu bilmiyorum artık

Leroy Sane gibilerini iyi tanırım tespitiniz doğru kendisi yeteri kadar işine odaklanmıyor bunun için geliştirdiğim ürünü Saneye takabiliriz.

1756592162628.webp

Normalde Zaha için tasarlamıştım ama kullanmak için fırsat olmadı. (daha doğrusu uzunca bir süre ben evde kullandığımdan vermek istemedim)

Geri
Üst Alt