#10 Leroy Sané

Dar alandaki aksiyonları bu ligde pek görülen türde değil. Her fake'i her hamlesi oyundan düşürüuor rakibi. Rakip yay çevresinde al ver konusunda biraz daha uyum artınca kapalı defansları açmak daha kolay olacak.

Hücumda 90 dakika hareketlilik için fiziksel formun yükselmesi lazım. Kritik durum o. Sane yazın turnuva oynadı tatili kısa sürdü. Buna rağmen fena girmedi lige.

Döndü mü lan bu herif

İlk boşluktan 10 gün tatil sokucam böyle işe artık

Oynamasa daha faydalı olur singo geldi sallai yunus oynasın daha iyi adam sahada eli belinde yuruyor
Halı saha maçı havasında takılıyor gitsin izin verdim 1 ay gelmesin

İlkay'ına kovuşmuş. Eyüp maçına moralli çıkar. Tatilde kirini pasını, ölü toprağını atmıştır artık.

Biraz kıpırda artık. Olmanı bekleyene kadar mayıs gelmesin inş

1000134090.webp

Galatasaray Onur ödülü veya divan üyeleri tarafından onursal yabancı üye sıfatıyla bir ödül falan vermeliyiz. herifin aidiyet duygusunu körüklersek şampiyonlar liginde bizi uçurur. Yeter ki kongremizdeki şu akıcı fransızca konuşan dayılarla bir denk gelsin ozaman nasılda elit olduğumuzu iyice beller

Hadi reis artık kaliteni konuştur senden çok şey bekliyoruz. Biraz daha sorumluluk aldıkça daha iyi olacaksın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yürüdüğünü düşünmüyorum. Hızı filan halen mevcut.
Sadece her omuz yediğinde kendini bırakmasın.

Burada mı okudum emin değilim ama Pep güzel anlatmış.
Sane de Bernardo da kanat oyuncusu ama topu Bernardo'nun ayağına, Sane'nin önüne atmalısınız.
Bu tür ince detaylar inşallah Ilkay ile çözülecek

Geri
Üst Alt