Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 11.899
- 1.219
- 1.948
Kendisi safi alman mı devşirme mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi safi alman mı devşirme mi?
Umudumu kestim. Ilkay'ın gelişiyle toparlamazsa daha toparlamaz
Yav puanla mı oluyor herşeySadece 3 maç oynamışken ve 1’inde de 9.6 puan almışken mi umudunu kestin renktaşım
Yav puanla mı oluyor herşey
O maçta son dkda defansa çarpan gol olmasa 8le oynayacaktı
Maçın adamı da Yunustu
Sane geldiğinden beri bir bok oynamıyor, üstüne MT arası bir de fazladan izin yaptırdık
Barış Yunus Sallai’nin toplamının 2 katı maaş alan adam 9.6yla oynamış o golle herşey mükemmel, hadi abi ya; sanki izlemiyoruz maçları.
Sane o maliyetlerle başlangıç Icardisi ya da geçen seneki Osimhen gibi oynarsa eyvallah deriz bir gram altına okay denilmez.
Umudu kesme şansımız zaten yok ama beklentilerle bulunduğu nokta arası uçurum şu an.Admirim 2-3 sayfa geride hemen bi mesajım var İlkay transferi sonrası, Sane şu an iyi değil ve İlkay transferi ile beraber bahanesi kalmadı. Arkasında her daim savunma yapmaya hazır Singo var, onun açıklarını kapatacak Lemina var, koşu yoluna en iyi pası atacak İlkay var, 1'e 1 yapmak istediğinde Osimhen gibi bi canavar var.
Yani Sane iyi değil şuan evet. Benim demek istediğim bir oyuncudan hemen 3 maçta umudu kesmek doğru değil. Adı sanı duyulmamış genç yetenek bile olsa bir oyuncuya en az 10-15 maç sabretmek lazım diye düşünüyorum.
Umudu kesme şansımız zaten yok ama beklentilerle bulunduğu nokta arası uçurum şu an.
Bunda hocanın oyun sisteminin de etkisi var. Kaleye çok yakın oynamalı.
hiçbir şekilde geçen seneki barış yunus seviyesine çıkamayacağı çok aşikar değil mitop oynamasını diliyorum artık.
hiçbir şekilde geçen seneki barış yunus seviyesine çıkamayacağı çok aşikar değil mi
değilhiçbir şekilde geçen seneki barış yunus seviyesine çıkamayacağı çok aşikar değil mi