#10 Leroy Sané

Sane kayseri maçının adamı oldu 9+ rating aldı. Daha 3. maçı millet gömüyo. Bizim taraftarın ne istediğini anlamadım. Biraz form tutunca zaten ne olduğunu daha yakından görür herkes. En prime döneminde bile kaçırdığı goller oluyo. Ama hiç bişey görmeyen arkadaşlara söylüyorum adamın kısa mesafede nasıl hızlandığjnıda mı görmüyonuz. Verdiği paslar bile kalite kokuyo. Forumda sürekli birilerinin kötülendiğini görüyorum. Bu çok yanlış. Zamanında Icardi konusunda aynısı olmuştu. Halen devam edenler var. Ronaldo Messi gelse eleştirilecek. Eyvallah eleştri kültürü iyi birşey de boklamak ayrı olay. Bence bu konuda herkes dikkat etmeli biraz. Değerlerimizi kolay harcıyoruz. Daha fazla paraya feneri seçmeyip Galatasaray ismine atmosferine taraftarına gelen bir adamdan bahs ediyoruz. Şampiyonlar ligi kupası olan henüz yaşlı olmayan bir isim Sane. Biraz destek lazım bazen. Kötülemek değil.

Sadece 3 maç oynamışken ve 1’inde de 9.6 puan almışken mi umudunu kestin renktaşım
Yav puanla mı oluyor herşey

O maçta son dkda defansa çarpan gol olmasa 8le oynayacaktı

Maçın adamı da Yunustu

Sane geldiğinden beri bir bok oynamıyor, üstüne MT arası bir de fazladan izin yaptırdık

Barış Yunus Sallai’nin toplamının 2 katı maaş alan adam 9.6yla oynamış o golle herşey mükemmel, hadi abi ya; sanki izlemiyoruz maçları.

Sane o maliyetlerle başlangıç Icardisi ya da geçen seneki Osimhen gibi oynarsa eyvallah deriz bir gram altına okay denilmez.

Yav puanla mı oluyor herşey

O maçta son dkda defansa çarpan gol olmasa 8le oynayacaktı

Maçın adamı da Yunustu

Sane geldiğinden beri bir bok oynamıyor, üstüne MT arası bir de fazladan izin yaptırdık

Barış Yunus Sallai’nin toplamının 2 katı maaş alan adam 9.6yla oynamış o golle herşey mükemmel, hadi abi ya; sanki izlemiyoruz maçları.

Sane o maliyetlerle başlangıç Icardisi ya da geçen seneki Osimhen gibi oynarsa eyvallah deriz bir gram altına okay denilmez.

Admirim 2-3 sayfa geride hemen bi mesajım var İlkay transferi sonrası, Sane şu an iyi değil ve İlkay transferi ile beraber bahanesi kalmadı. Arkasında her daim savunma yapmaya hazır Singo var, onun açıklarını kapatacak Lemina var, koşu yoluna en iyi pası atacak İlkay var, 1'e 1 yapmak istediğinde Osimhen gibi bi canavar var.

Yani Sane iyi değil şuan evet. Benim demek istediğim bir oyuncudan hemen 3 maçta umudu kesmek doğru değil. Adı sanı duyulmamış genç yetenek bile olsa bir oyuncuya en az 10-15 maç sabretmek lazım diye düşünüyorum.

Admirim 2-3 sayfa geride hemen bi mesajım var İlkay transferi sonrası, Sane şu an iyi değil ve İlkay transferi ile beraber bahanesi kalmadı. Arkasında her daim savunma yapmaya hazır Singo var, onun açıklarını kapatacak Lemina var, koşu yoluna en iyi pası atacak İlkay var, 1'e 1 yapmak istediğinde Osimhen gibi bi canavar var.

Yani Sane iyi değil şuan evet. Benim demek istediğim bir oyuncudan hemen 3 maçta umudu kesmek doğru değil. Adı sanı duyulmamış genç yetenek bile olsa bir oyuncuya en az 10-15 maç sabretmek lazım diye düşünüyorum.
Umudu kesme şansımız zaten yok ama beklentilerle bulunduğu nokta arası uçurum şu an.

Bunda hocanın oyun sisteminin de etkisi var. Kaleye çok yakın oynamalı.

Umudu kesme şansımız zaten yok ama beklentilerle bulunduğu nokta arası uçurum şu an.

Bunda hocanın oyun sisteminin de etkisi var. Kaleye çok yakın oynamalı.

Katılıyorum. 2 şey söyleyeceğim;

1- Eğer Eyüp maçında da iş yapmazsa Okan hocadan, hocalık refleksi görmemiz ve Frankfurt maçına Barış-Yunus kanatlarıyla başlayıp Sane'yi 2. yarı oyuna alması lazım. Bu tüm takıma büyük bir mesaj olur.

2- Zamanla kanat oyuncuları ya santrafora ya 10 numaraya evrilir ya hep böyle oldu. Sane de bence dediğin gibi ne kadar kaleye yakın oynar ve 10 numara gibi takılırsa o kadar faydalı olacak. Tabii 10 numaradan kastım İlkay gibi değil işte yani daha içeri kıvrık şekilde.

hiçbir şekilde geçen seneki barış yunus seviyesine çıkamayacağı çok aşikar değil mi

kanka acayip sıvı fazdaymış gibi rakipleri geçebilen bir fizik yapısı var ama geçtiği adamı geri dönüp tekrar geçmeye çalışıyor, paslar falan geç karar alıp atıyor anlamadım nesi var. Dur bakalım hemen umudu kesmeyelim.

Haydi Sane bügün artik birsey yap yaptin yaptin yoksa boru gibi kazik yemis oluruz, sende dünya kupasini unut deriz.

Alışma süreci ve çok beğendiğim bir oyuncu olduğu için şimdilik bir şey demek istemiyorum.Setler de ona uygun değil 35-40 metrede topla buluşuyor hep ama belli bir süre sonra totalde lig ve Avrupa için 15 gol 15 asist bekliyorum minimum.9 milyon euro alıyor çünkü, aldığı maaştan bağımsız eleştiri yapamam.Nasil her fırsatta sallai elestiriyorsam maaşa göre katkı olarak , Saneye müsamaha göstermem

Geri
Üst Alt