#10 Leroy Sané

şu anda kanatlarda barış, yunus ve hatta sallainin gerisinde.. yetenekleri saneye göre çok daha az olabilir. ama sanenin sahada ortaya koyduğu azim, hırs, arzu, çaba diğerleri ile kıyaslanamaz şu hali ile.. ha biraz toparlar işler değişir yeteneğinin etkisiyle ama zor görünüyor.

Savunulacak tarafi yok. Ondan iyi 2 kanat oyuncumuz varken vakit kaybetmeye gerek yok. Devre arasi vedalasalim, agir maas yukunden yol yakinken kurtulalim.

Devre arasina kadar insallah beni yaniltirsin ama hic sanmiyorum.

Kolayca vazgeçmek demeyelim de adamlarda tier tier maaş skalası var. Sane yi tier 2 ye düşürdüler sane de tier 2 maaşını kabul etmedi. Adamlar sistemli gidiyorlar artan maaş yüklerine önlem amaçlı

Uzatmak istedi Bayern.
Bilgilendirme için teşekkür ederim renktaş

Adamlar tier 2'ye düşürdüyse orada bir düşünmek lazım demek ki bundan sonrası için

CV Şi mükemmel diyen arkadaşlar umarım haklı çıkarlar.Umarim Sane sazı eline alır bizleri mutlu eder.Ama şuan böyle bir olay sozkonusu değil.Antrenman yapmayan oyuncudan ne kadar hayır gelir.Once antrenman yapmalı.Kaynasabilmek için antrenman yapmalı.

Bize hırslı ve sorumluluk alan topçular sadece uyuyor. Sane'de bu ikisi de yok o yüzden tutması zor. Relax adam olmuyor bizde yani

Adam dinlenemedi. Fiziksel eksikleri var ve uyum sorunları. Bunları aşınca kalitesini gösterir. Biraz sabır

Beyler kimse adamın yeteneğini tartışmıyor, sorunu farklı açıdan ele almayalım.

Ya verilen talimatları yapmaktan kendi oyununu oynayamıyor.

Ya da yeterince vermiyor kendisini.

Geçen de yazım OB döneminin en iyi kanatları Yunusla Barış, bunun da bir çok nedeni var.
En büyük sorun, bizde savunmanin arkasina top atan oyuncu yok bayernde gibi. Orda kimmich regista olarak savunmanin arkasina chip pas atarak saneyi besliyordu. En tehlikeli meziyeti bu. Bunu burda kullanamiyor.

Ayrıca Yunus'u kanat olarak gören arkadaşlar yanılıyo bence. Yunus kanat oynayınca o kanat baya işlevsiz kalıyo. Yunus ortadan çok daha etkili olan bir oyuncu.

Adam dinlenemedi. Fiziksel eksikleri var ve uyum sorunları. Bunları aşınca kalitesini gösterir. Biraz sabır
Bu adam bayern'de de biraz keyfi maç seçerek oynuyordu. Elbette forma girer ama beklentimizi karşılaması zor relax karakter yapısı sebebiyle. Bayern o özgürlüğü veriyordu sane'ye

Bu adam bayern'de de biraz keyfi maç seçerek oynuyordu. Elbette forma girer ama beklentimizi karşılaması zor relax karakter yapısı sebebiyle. Bayern o özgürlüğü veriyordu sane'ye
bayernin kaç maçını izledin adnanım allasen bırak bu işleri

Bugünkü performansını savunmuyorum ancak Kayseri maçında resital sundu. Sonraki maçta da kötü değildi. 2 maçı ise kötü ama ilk maç o zemin filan saymak ne kadar doğru bilmiyorum. Ben 3 maç olarak kabul ediyorum. Birinde maçın adamı birinde kısmen iyi birinde kötü. Kötü olduğu maç tatil dönüşü. Biraz abartılıyor. Az sabır deyip susuyorum. Kalitesi belli bir oyuncu sonuçta. Uyum sağlayıp fiziğini düzeltince herkes farklı konuşur. Bukadar gömmeye ne gerek var bilmiyorum. Çok belli fiziksel ve uyum sorunları

Topu her ayağına aldığında kaybedecekmiş gibi hissediyorum, bu en azından Zaha da yoktu. Hikaye kötü yere doğru ilerliyor umarım bir an önce iş yapmaya başlar yoksa nur topu gibi yeni bir sorunumuz olacak. Maliyet açısından büyük bir zararı olmaz zira Sane her zaman her yerden alıcı bulur ama şurada şöyle 10-12 gol atması lazım bilhassa CL maçlarında iyi oynaması çok daha önemli.

Geri
Üst Alt