Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KaçıncıdasınKemerburgaz'daki çalışanların ismini ezberlemeye çalışmakla olmuyor birader, sahada savaşman da lazım.
Kaçıncıdasın
Yunusla kaç defa yaptı çoğunda da topu kaybetti.Adam bir sürü topsuz koşu attı. pası atmadılar adama. hep bas geri dön yapıldı. biraz al ver çalışmamız ve uygulamamız lazım. Yoksa hep kavga dövüş futbolu oynarız
hükmü 15 eylülde göreceğizYine erken hüküm. Takım 3 sezondur ilk kez tam bir omurgaya sahip oldu. Hücum oturunca Sane kendini fazlasıyla gösterir. Sorunun temeli antrenmanda doğru çaşışmalar yapılmaması. Zamanla oturur ama. Sane nin kalitesine laf etmeyin boş yere. Biraz sabır. Her oyuncu gelir gelmez harikalar yaratamaz. 1 aya kendine gelir
10 gundur ortada yoktu.Antrenmanda yapmadı.çok kötü değildi bence ama aldığı paranın çeyreği kadar oynuyor
izleyince ulan olacak tam şunla da şu uyumu sağlasa bir de şöyle şeyapsak akacak fln diye izliyoz ama mütemadiyen böyle olmaz
bence gerekince kenara almaktan imtina etmemeliyiz
Antrenman yapması için antrenmanlara iştirak etmesi gerekiyor öncelikle.10 gün yoktu.Nasil olacak.Yine erken hüküm. Takım 3 sezondur ilk kez tam bir omurgaya sahip oldu. Hücum oturunca Sane kendini fazlasıyla gösterir. Sorunun temeli antrenmanda doğru çaşışmalar yapılmaması. Zamanla oturur ama. Sane nin kalitesine laf etmeyin boş yere. Biraz sabır. Her oyuncu gelir gelmez harikalar yaratamaz. 1 aya kendine gelir
Sözleşme uzatmak için 3 ay uğraştı Bayern.Büyük takımların kolayca vazgeçtiği adamı almayacaksın
AL MA YA CAK SIN
Sane maaşına zam istedi Bayernde yapmadı yapsa kalırdı SaneSözleşme uzatmak için 3 ay uğraştı Bayern.
Bayern kendi istediği şartlarda sözleşmesini uzatmak istedi. Biz daha fazla para verdik buraya geldi. Eğip bükmeye gerek yok gerçek bu.Sane maaşına zam istedi Bayernde yapmadı yapsa kalırdı Sane
Kısaca Bayern kolayca vazgeçti Sane'den diyorum yine
Belki de transfer olacağına inanmadılar ama sonuçta vazgeçtiler
Kolayca vazgeçmek demeyelim de adamlarda tier tier maaş skalası var. Sane yi tier 2 ye düşürdüler sane de tier 2 maaşını kabul etmedi. Adamlar sistemli gidiyorlar artan maaş yüklerine önlem amaçlıSane maaşına zam istedi Bayernde yapmadı yapsa kalırdı Sane
Kısaca Bayern kolayca vazgeçti Sane'den diyorum yine
Belki de transfer olacağına inanmadılar ama sonuçta vazgeçtiler
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alışamadı adaptasyon falan okeyim ama kötü oynuyor şuanda bunu kabul etmek lazım.Ben Sane'nin kötü oynadığını düşünmüyorum. İlk maçta Yunus ile birbirleriyle çok uyumlu gözüktüler sonraki 2 maçta ise tamamen uyumsuz gözüküyorlar. İkisinin de oyun içi devamlılığı yok şimdilik. Zamanla uyumun artacağını düşünüyorum.