#10 Leroy Sané

2 maçında vucüt dilini hiç beğenmedim topsuz oyunda yok demiştim.. çata çat maçlar da defoları daha çok ortaya çıkar ve kadroda yer alamaz. futbol tek yönlü bir oyun değil.

Bu arada oyundan çıkarken ki beden dili pek hoşuma gitmedi ve ısrarla yürüreyerek çıkması da son kısım hariç pek de hoş olmadı.

Kemerburgaz'daki çalışanların ismini ezberlemeye çalışmakla olmuyor birader, sahada savaşman da lazım.

Yine erken hüküm. Takım 3 sezondur ilk kez tam bir omurgaya sahip oldu. Hücum oturunca Sane kendini fazlasıyla gösterir. Sorunun temeli antrenmanda doğru çaşışmalar yapılmaması. Zamanla oturur ama. Sane nin kalitesine laf etmeyin boş yere. Biraz sabır. Her oyuncu gelir gelmez harikalar yaratamaz. 1 aya kendine gelir

çok kötü değildi bence ama aldığı paranın çeyreği kadar oynuyor

izleyince ulan olacak tam şunla da şu uyumu sağlasa bir de şöyle şeyapsak akacak fln diye izliyoz ama mütemadiyen böyle olmaz

bence gerekince kenara almaktan imtina etmemeliyiz

Yine erken hüküm. Takım 3 sezondur ilk kez tam bir omurgaya sahip oldu. Hücum oturunca Sane kendini fazlasıyla gösterir. Sorunun temeli antrenmanda doğru çaşışmalar yapılmaması. Zamanla oturur ama. Sane nin kalitesine laf etmeyin boş yere. Biraz sabır. Her oyuncu gelir gelmez harikalar yaratamaz. 1 aya kendine gelir
hükmü 15 eylülde göreceğiz

çok kötü değildi bence ama aldığı paranın çeyreği kadar oynuyor

izleyince ulan olacak tam şunla da şu uyumu sağlasa bir de şöyle şeyapsak akacak fln diye izliyoz ama mütemadiyen böyle olmaz

bence gerekince kenara almaktan imtina etmemeliyiz
10 gundur ortada yoktu.Antrenmanda yapmadı.

Antrenman yapması için antrenmanlara iştirak etmesi gerekiyor öncelikle.10 gün yoktu.Nasil olacak.

bu takımın güncel form durumuna göre sol kanadında barış sağ kanadında yunus oynar

sane kulübede oturur

banane kaç para verildiğinden
ben taraftarım iyi topçu izlemek isterim, 15 milyon maaş ödeyenler düşünecek onu

Sözleşme uzatmak için 3 ay uğraştı Bayern.
Sane maaşına zam istedi Bayernde yapmadı yapsa kalırdı Sane

Kısaca Bayern kolayca vazgeçti Sane'den diyorum yine

Belki de transfer olacağına inanmadılar ama sonuçta vazgeçtiler

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayern kendi istediği şartlarda sözleşmesini uzatmak istedi. Biz daha fazla para verdik buraya geldi. Eğip bükmeye gerek yok gerçek bu.

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kolayca vazgeçmek demeyelim de adamlarda tier tier maaş skalası var. Sane yi tier 2 ye düşürdüler sane de tier 2 maaşını kabul etmedi. Adamlar sistemli gidiyorlar artan maaş yüklerine önlem amaçlı

Uzatmak istedi Bayern.

En azından ziyech gibi 3-4 maç çöz be kardeşim. Devre arasında da ayrılsak iyi olur bu adamdan. Bi olmayacak havası var. Gurme taraftarlarımız anlamıştır.

Ben Sane'nin kötü oynadığını düşünmüyorum. İlk maçta Yunus ile birbirleriyle çok uyumlu gözüktüler sonraki 2 maçta ise tamamen uyumsuz gözüküyorlar. İkisinin de oyun içi devamlılığı yok şimdilik. Zamanla uyumun artacağını düşünüyorum.

Ben Sane'nin kötü oynadığını düşünmüyorum. İlk maçta Yunus ile birbirleriyle çok uyumlu gözüktüler sonraki 2 maçta ise tamamen uyumsuz gözüküyorlar. İkisinin de oyun içi devamlılığı yok şimdilik. Zamanla uyumun artacağını düşünüyorum.
Alışamadı adaptasyon falan okeyim ama kötü oynuyor şuanda bunu kabul etmek lazım.

Umidi kesecek noktaya geldim artik zaha gibi su ana kadarki gidisati...Bu herif geldiginde secincten takla atacaktim

Geri
Üst Alt