- 3 Temmuz 2012
- 138.268
- 87.051
- 5.338
yorum yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halbuki Yunusla birkaç sefer alvere girdi ama hepsinde kaybediyor topu maalesef.Biraz daha zaman ama Frankfurt maçında oynamalı artık.Zaman zamanda bir yere kadar.Bu arkadaşı biraz daha bekleyelim kaos futboluna alisamamis olabilir. Birde yunusla oynamaları hepten bozuyor bunu
1 ay daha veriyorum@Cafer Güney yorumun?
Bayernde hepsi böyle, hatta seyrederken uyuz oluyordum, bunların futbolu böyle diye düşünmüştüm. Umursamazlık hali genlerine işlemiştir adamın.Bence bayern'de de maç içinde böyle dinlenip kaybolarak oynuyordu zaman zaman. O yüzden geldiğinde bizim futbolumuza uymayabilir diye korkum vardı
Bu adamın tarzı böyleydi her zaman. Relax ve keyfi isteyince oynuyor. Yeteneği ve hızı yüksek yoksa. Mesela bence sana bir kanatta oynuyorsa diğerinde yunus olmaz, barış ve sallai tarzı çalışkan fizikli kanat lazımBayernde hepsi böyle, hatta seyrederken uyuz oluyordum, bunların futbolu böyle diye düşünmüştüm. Umursamazlık hali genlerine işlemiştir adamın.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi